מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ממש מודאגשמעון12/11/2011
אני בן 19 עוד מעט 20 וגודל הפין שלי בזקפה הוא 12-12.5 ס"מ. הדבר שאני יותר מודאג ממנו זה העובי כי הוא לא עבה בכלל. ההיקף הוא 11.5 והבנתי שהעובי יותר חשוב אפילו מהאורך. אני כרגע בשירות צבאי ומתבייש להתקלח עם כולם במקלחות ותמיד מחכה שכולם יסיימו בשביל להתקלח. כמו כן אני עדיין בתול כי אני מפחד לשכב עם בחורה ושהיא תצחק על גודל האיבר ולא תרגיש כלום.
זאת בעיה שמטרידה אותי רוב הזמן. האם יש פתרון כלשהו? הגדלה? טיפול הורמונלי?
אני יודע שאני מתחת לממוצע בגודל וזה מאוד מפריע לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשמעון שלום
מירב שרון12/11/2011אני מבינה שהנושא מעסיק אותך ועד כדי כך מפריע לך, זה הנושא הכי שכיח בפורום. אני יענה לך את מה שאנחנו תמיד עונות, זה לא הגודל שקובע! רוב הנשים מגיעות לאורגזמה על ידי גירוי חיצוני בדגדגן ובכלל לא מהחדירה...זה לא מה שיש לך אלא מה שאתה עושה עם זה..עד כמה אתה יודע לענג את חברתך, עד כמה אתה פתוח איתה במיטה וכד'. אם החוויה המינית הראשונה שלך תהיה עם בתולה למשל, יהיה לה הרבה יותר עדיף שאתה לא תהיה עם איבר כ"כ גדול, כי אחרת זה עלול לכאוב עוד יותר. יש גם לא מעט נשים שסובלות מכאבים בסקס בגלל מחלות נרתיק כאלה ואחרות ועדיף שיהיה להן בן זוג עם איבר פחות גדול מהנורמה...איך שאני רואה את זה זה כמו שיש נשים עם חזה שהוא יותר קטן מהנורמה, מה ההבדל? האם זה ישפיע על התפקוד המיני שלהן במיטה? ממש לא!!! אבל יש לחץ חברתי סביב הגדלת חזה, אותו כנ"ל סביב הפין, בנים מלחיצים אחד את השני סביב הנושא הזה שבכלל ושוב אני מדגישה ב כ ל ל לא מעסיק אותנו, את הנשים. במקלחות אם זה מטריד אותך, תתקלח עם בגד ים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיין מודאג
שמעון12/11/2011הבעיה שהחזה אצל האישה לא משפיע על החדירה כמו הפין אצל הגבר. אני חושש שהאשה לא תרגיש את הפין שלי. שכחתי לציין שאני לא שעיר כמעט. אין לי צמחת זקן כמעט חוץ מהשפם קצת וקצת בסנטר. כמו כן לאבא שלי יש פין גדול האם יכול להיות שעוד יגדל לי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיין מודאג - תגובה
דניאלה פרייפלד12/11/2011אתה שוכח שיש שנים למיניות זוגית
ואתה לוקח את כל האחריות של ההנאה עליך
אבל שוב יש אותה והיא צריכה גם להשתתף כלומר היא צריכה לכווץ ולשחרר וכך הנרתיק עושה ,סביב הפין וכך מרגישות הבנות את הפין ולכן הגודל לרוב לא קובע
לא אתה האחראי הבלעדי על ההנאה שלה גם לה יש חלק בהנאה שלה ושל עצמך
הריקוד האישי ,זוגי קובע את ההנאה ולא גודל הנעלים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי הנושא של שיעור
מירב שרון12/11/2011אתה דווקא מאוד באופנה כי היום מאוד חזק כל הנושא של הסרת שיער בלייזר ובלל והנה משהו שלא יטריד אותך ויכול להוות יתרון מבחינתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממש מודאג - תגובה
ד``ר עידן מיליצ`ר12/11/2011שמעון אני מאוד מבין אותך... אכן לא קל אבבבלללללל!!! יש פה אבל גדול והוא שאתה עדיין בגיל ההתבגרות וכמו שתהייה שעיר יותר גם האיבר שלך יגדל יותר! מעבר לזה היקף של 11.5 ס"מ הוא כזה שכל בחורה תרגיש. לכן אל תתבייש להתקלח עם החברה בצבא! אתה יודע, כמו שאתה רואה את האיבר שלהם בזווית, ככה הם רואים את שלך. אם תסתכל במראה לא ישר אלא בפרופיל, אז תראה שהאיבר שלך חא כ"כ קטן....כמו שאתה רואה אותו מלמעלה!!
עמוד נוח עמוד חופשי!! :-)
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)