האם זו תופעה הגיונית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם זו תופעה הגיונית
    חדווה
    20/11/2011

היי,
    אני בת 17 ואני וחבר שלי התחלנו לקיים יחסי מין וזה כבר קרה 5 פעמים עם גלולות וגם קונדומים והכל בסדר.
    זה כבר לא כואב לי, אבל ברגע שזה קורה אני לא מרגישה כלום, שום גירוי, שום הרגשה שקרובה להתפתח לאורגזמה או משהו בסגנון. אני ממש מודאגת כי זה תמיד ככה בכל דבר שהיה עד עכשיו איתו, אוננות או מין אוראלי לא עושה לי כלום. כמובן שהסיטואציה נחמדה ונעימה אבל אין שום גירוי או אפילו משהו קרוב.
    רק כשעשינו סקס יבש היה לי.
    אז למה עכשיו כשאנחנו שוכבים שום דבר לא מזיז לי ואני לא מרגישה כלום והוא תוך שניהה מרגיש.
    האם זה הגיוני? זה יעבור? כרגע מרגיש לי כאילו זה לא הולך להשתנות וזה הולך להשאר ככה להרבה זמן. ניסינו דרכים שונות וכו' וזה פשוט מתסכל שאני לא מרגישה כלום וגם הוא מתבאס מזה מאוד
    ואין שום בעיה של משיכה זה מאה אחוז לא.

אשמח לקבל עזרה ופירוט בנושא..

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם זו תופעה הגיונית

הוספת תגובה

• האם זו תופעה הגיונית - תגובה

דניאלה פרייפלד
    21/11/2011

תנסי להסביר לי מה השוני עבורך בין מין מלא ליבש ששם אכן היו לך תחושות ותנסי להסביר איזה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

חדווה
    21/11/2011

הכוונה היא שגמרתי כשהיינו שנינו עם תחתונים והיה חיכוך וכו'
    וחוץ מזה, שום דבר שהוא עשה לי לא גרם לי להרגיש כלום אפילו את הדבר הכי קטן ואני באמת חושבת שמשהו לא בסדר איתי ולא מבינה איך זה קורה בכלל
    אנחנו שנתיים וחצי ביחד ופעם ראשונה הייתה החודש, וחיכינו לזה שנינו הרבה זמן וציפינו וזה פשוט לא עושה לי כלום וזה בכלל לא כמו מה שחשבתי.
    מאוננות אני גם מקבלת אורגזומה אבל לא כשהוא עושה לי, כמו שאמרתי

זה אמור להיות ככה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - תגובה

דניאלה פרייפלד
    22/11/2011

האם יש משחק מקדים ששניכם מתגרים ונהנים ממנו לפני החדירה
    האם תוך כדי זזה משנים תנוחות והאם את מתכווצת ומשחררת את הנרתיק....
    חשוב שתדעי שרוב הבנות אינן גומרות מחדירה צריך גירוי על הדגדגן...תוך כדי או לפני או אחרי עם היד או עם אותה החיכוך שהיה לך במין היבש.
    ואיפה את בראשך תוך כדי ההתעלסות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן

חדווה
    22/11/2011

התשובה היא כן, אנחנו עושים את כל מה שאמרת והכל קורה וזה ברור לי שאי אפשר ישר .
    ואני עושה את כל מה שאמרת

וזה עדיין לא מזיז
    והראש שלי רק איתו ולא בשום מקום אחר כמובן!
    האם זה הגיוני?|

תודה וסליחה על ההסתבכות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן - תגובה

דניאלה פרייפלד
    23/11/2011

אוקיי אז הרא רק איתו יכול דגש על היכול להבין את הקושי אם את איתו ,את לא עם עצמך ,עם תחושותיך ....ומה עוד את לא מאפשרת לפנטזיות לעלות שהן ללא מעט נשים תידלוק מיני נפשי בכדי להגיע ליותר.....ואז גם ל....
    אז תנסי להיות עם עצמך ולאפשר לדברים תילוקיים להיכנס....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוקיי תודה רבה! מקווה שיסתדר

חדווה
    23/11/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו