מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה חשובה..צריכה עזרה..29/01/2008
איך אני יודעת מתי אני גומרת? כאילו יוצא איזשהו חומר
או שאני מרגישה משו מוזר???
ואם אני לא גומרת אז................
וגם רציתי לשאול איך מאוננים (אני בת 14 וחברות שלי
גם לא בדיוק יודעות, או שהן כן יודעות ולא אומרות לי..)
ובבקשה אל תמליצו לי לקנות ספרים כי אני לא
כ"כ רוצה לידע את ההורים שלי בזה..
אני יכולה לגמור אם אני מאוננת?
תודה מראש..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לsomeone
souit30/01/2008שלום לך =)
אוננות היא דבר שיגרתי לגילך, אם את רוצה לאונן טוב, את צריכה לשפשף את הדגדגן (החלק הגעליון של הפות, או להחדיר אצבע 2 (כמה שנוח, לפשפש ןלחפש את הקודת ה G
, נקודת ה G היא נקודה שמספקת לבחורה את ההנאה המינית שלה.
בשונה מגבר , בחורה יכולה להשפיך 1-11 פעמים.
ונעבור לעיקר:קחי 2 אצבעות ודחפי באלכסון עד שתרגישי כמו מין גולה ,כעבור שניה את תתחילי להרגיש נעימות בכל הגוף, אולי לאחר דקה - שלוש..יצא לך כמו שתן לבן (לא במיך) מהפות.
שמחתי לעזור , אם יש לך עוד שאלות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטנקס..
צריכה עזרה..31/01/2008תודה רבה.. ומי יכול לענות לי גם בקשר לגמירה?
(כאילו איך גומרים?איך אני מרגישה את זה?...)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
מירב שרון31/01/2008ממליצה לך לקרוא את הכתבה המצ"ב בנדון:
http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=2428* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)