טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
היייי יש לי שאלה בנוגע לקונדומים ורגישות הבחורה אליהם......אני וחברה שלי מקיימים יחסי מין אבל לאחר שאנחנו מסיימים חברה שלי לאחר פרק זמן מסויים לאחר הסקס טוען כי שורף לה ויש לה כאבים קטנטנים.......אז השאלה שלי היא: האם יש לה רגישות לקונדומים? האם הקונדום שאני משתמש בו הוא זה שעושה לה את הרגישות? והצעה כיצד ניתמוד עם הבעיה הזאת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
קח את חברה שלך ולכו לרופא נשים שיתאים לה גלולות. זה אמצעי המניעה הכי בטוח שיש. ברור שקודם תבדקו ותעשו את כל הברורים לראות שאף אחד מכם לא חולה באיזו מחלה. אני התחלתי החודש לקחת גלולות פליים שמתאימות לנערות כי אין בהן הרבה הורמונים בכלל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד