יכול ליהיות??

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יכול ליהיות??
    אנונימי
    14/12/2011

אני וחברה שלי ניסינו לקיים יחסי מין בפעם הראשונה, וממממש לא הררגשתי שום התנגדות, היא טענה שכואב לה..אבל רק אחרי ששאלתי "מה זה לא כואב?"
    ואני קצת חושש שהיא כבר עשתה את זה עם מישהו אחר ולא מספרת לי..אמורים להרגיש משהו? התנגדות? קריעה? דם..? לא היה כלוווםם וזה ממש הרגיש כמו משהו רגיל (כבר יצא לי בעבר לקיים יחסי מין לי זה לא פעם ראשונה..)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יכול ליהיות??

הוספת תגובה

• וגם לא היה דימום, בכללללל כלוםםם

אנונימי
    14/12/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדורון שלום

מירב שרון
    14/12/2011

יתכן שהקרום "נקרע" כבר בעבר ולא דווקא מיחסי מין, זה יכול להיות מכל מיני סיבות, כגון אוננות עם החדרת אצבע, טמפונים, רכיבה על סוסים וכד', היא בתולה אם אתה הראשון שהיא שכבה איתו, לא חייב להיות לכך הוכחה פיזית. אם יש לך ספק לגבי זה אז זה כבר עניין של אמון ביניכם. ודרך אגב ממש לא חייב שיהיה דימום בפעם הראשונה....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היא אומרת ש..

אנונימי
    15/12/2011

היא אומרת שאני הראשון, היינו ביחד פעם ונפרדנו לתקופה של כמה חודשים ועכשיו חזרנו ואמרה לי שלא שכבה עם אף אחד, ועכשיו שכבנו ומה שמפריע לי זה שמממש לא הרגשתי התנגדות, כלום כאילו זה רגיל ממש, יכול ליהיות שזה ככה למרות שהקרום לא נקרע? כי היא מעולם לא רכבה על סוסים לא אוננה עם אצבעות (אני יודע שהיא לא אוהבת) וגם לא השתמשה בטמפונים, ככה שאם זה קרה פעם ראשונה איתי, יכול ליהיות שאני לא ארגיש התנגדות בכלל?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך מענה

מירב שרון
    15/12/2011

השאלה היא למה זה כ"כ מטריד אותך. הרי היא לא הראשונה שלך נכון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא

אנונימי
    15/12/2011

היא לא הראשונה שלי, אבל אני לא רוצה שהיא תשקר לי ושאני אחשוב שאני הראשון שלה, כי מבחינתי אם אני לא הראשון שלה והיא שיקרה לי ככה הקשר בינינו נגמר ואני לא ארצה לשמוע עליה יותר..והיא יודעת את זה, ובגלל זה גם אני חושש שהיא מסתירה.
    רוב הסיכויים שאני סתם פרנואיד, מה שהוביל אותי לכל המחשבות האלה זה העיניין שלא הרגשתי שום התנגדות של שום קרום ושום דבר..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו