שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    ירדן
    01/02/2008

שלום , יש לי בעיה שהחלה רק לפני כחודשיםם יש לי כאבים פתאומיים בשפתיים התחתונות של הפוט וכאבים עזים מעין דקירות אבל אני חייבת לציין שרק בצד אחד - בצד שמאל .
    מה ניתן לעשות עם הדבר ?
    בנוסף ואולי זה קשור קיבלתי זריקה נגד סרטן צוור הרחם כי זה תורשתי אצלנו במשפחה [הזריקה החדשה שהייתה בפרסומת ] . האם כדאי ללכת לבדיקה ? ליידע את אמא ?
    תודה ומקווה לתשובה מהירה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שלום לך

מירב שרון
    02/02/2008

ממליצה לך להגיע לרופא/ת נשים על מנת לאבחן במה מדובר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מאוד מפחדת

מרינה
    07/02/2008

שלום אני בת 15 קיימתי אם חבר שלי יחסי מין כמה פאמים כבר וגם הוא דחף לי אצבעות ליפני כדי להרחיב את החור..
    לא ירד לי דם בכלל כול הפאמים שעשינו יחסי מין ואז הגיע יום ששחכנו עוד פעם ואז ירד לי ממש הרבה דם נילחצתי אז החבר שלי אמר לי תירגעי זה בסדר את לא בתולה כבר ואז נירגעתי קצת ואז עברו 2 שעות ואז עוד פעם שכבנו ואז שמתי לב שאמצא שהוא יחדיר לי ירד מש ממש הרבה דם זה מסוכן שיורד הרבה דם אחר פעם הריאשונה שירד לי דם? ואז אחרי יומים שכבנו עוד פאם רציתי לירואת אם יורד לי דם ואז ירד לי דם זה לוקח כמה ימים שיורד דם כפותחים את הבתולות או יש לי בעיה איזשהי ? אני לא רוצה לספר לאמא שלי ....
    תעני לי בבקשה זה חשוב לי ואני מאוד לחוצה אני לא יודעת מה לעשות
    תודה רבה :]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני שוב ממליצה

מירב שרון
    07/02/2008

להגיע לרופא/ת נשים ולעבור בדיקה גינקולוגית, אין לך ממה להילחץ מהבדיקה, תסבירי לרופא/ה בדיוק את מה שהסברת כאן, אחרי הבדיקה בטוח תהיי יותר רגועה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו