מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איבר מין קטן - כמה שאלות..אנונימי 17.518/12/2011
1. עד איזה גיל האיבר מין גודל ?
2. זה נורמלי לגיל 17 וחצי איבר מין באורך 12 ס"מ ?
3. ראיתי אתר שאומר שבשיטה טבעית ורק בעזרת כמה תרגילים,
אז בין שבועיים לכמה חודשים בודדים,
גם האיבר מין שלי יגדל וגם יעזור לי בבעיה של השפיכה מוקדם.. זה נכון ?
כי זה פשוט נהייה כבר ממש מתסכל, זה מוריד לי את כל הביטחון שלי עם בנות.
היו כבר שתי בנות שהלך לי איתם ממש טוב ורצינו להגיע לקיום יחסי מין אבל פשוט
התביישתי לא הייתי מסוגל שהן יראו אותו, אני כל הזמן בדיכאון בגלל זה
וכאילו אני בנאדם וכמו כל בנאדם יש לי צרכים אני רוצה להגיע לקטעים המיניים
האלה אבל פשוט לא מסוגל אני באמת צריך עזרה אם צריך גם לקבוע פגישות
פרטיות אני אקבע וישלם הרבה כסף לעזרה הזאת \:
4. ואם שאלה 3 לא נכונה, יש דרך לפחות לשלוט בשפיכה מוקדמת ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איבר מין קטן - כמה שאלות.. - תגובה
דניאלה פרייפלד18/12/2011אפשרי שהפין עוד יגדל .
אבל גם עם12ס"מ אתה יכול להיות מאהב מצוין כי הגודל לא קובע אלא מה שאתה יודע לעשות איתו ועם שאר חלקי גופך.
לרוב אישה לא נהנת או גומרת כתוצאה מגודל הפין.
אז אין לך ממה להתביש האורך בסהכ בסדר.
אין היום שיטות להגדלת הפין .יש ניתוח אך למקרים קשים.ואתהלא מתקרב לקשה.
אישה שכדאי להיות איתה לא בוחרת גבר עלפי האורך אלא אישיות ושוב איך הוא מביא את אישיותו לקשר המיני ולא את פינו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיבר מין קטן - כמה שאלות
אנונימי 17.518/12/2011קודם כל תודה על התגובה שלך ועל הזמן שאת מקדישה לעזור פה
הרבה אנשים כמוני מובכים לדבר על הדברים האלה עם מישהו פנים אל פנים וטוב שיש אותך פה :)
אבל עדיין כבר קראתי על מקרים שהאישה פשוט התבאסה על זה,
כי חלק חשוב מחיי הזוגיות זה גם חיי המין ואני ממש לא רוצה שזה יקרה לי..
וכמו ששאלתי אם הגדלה זה לא דבר אפשרי, לפחות יש דרכים להימנע משפיכה מוקדמת ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיבר מין קטן - כמה שאלות - תגובה
דניאלה פרייפלד18/12/2011תודה....
האישה התבאסה מחיי המין מהקשר אך לא מהגודל....
שפיכה מהירה אינה קשורה לגודל....
מה זה מהיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיבר מין קטן - כמה שאלות
אנונימי 17.518/12/2011אממ האמת שבקיום יחסי מין אני לא יכול להגיד כי עדיין לא התנסתי עם אף אישה ביחסי מין מלאים,
אבל בזמן אוננות (סליחה על המילה)
אני יכול פשוט להגיע למצב שאני גומר ממש תוך כמה שניות בודדות
אבל לפעמים אני גם יכול משהו כמו 2 דקות
יש טיפול שיוכל לעזור לי ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיבר מין קטן - כמה שאלות - תגובה
דניאלה פרייפלד18/12/2011תמשיך באוננות, תעצור לפני שאתה מרגיש את נק' האל חזור כמה וכמה פעמים....
תשים לב על מה אתה חושב איךאתה נוגע העצמך כמשימה אצליח לא אצליח....
תכנס ואיטרנט חפש תרגילי STOP START .
ופעם הראשונה שלך יכול להיות שמרוב התרגשות תגמור מהר אבל זה קורה ללא מעט גברים.
לרוב יותר טוב בפעם השניה.
וזכור המטרה הנאה
אם גמרת מהר תמשיך להשקיע בה לא להתבאס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)