חייב עזרה דחוף שוב!!! ):

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חייב עזרה דחוף שוב!!! ):
    דור
    01/02/2008

היי
    זה שוב דור ...מתגייס עוד חודש ..בן 19 עם איבר מין 14.8
    עשיתי כמו שאמרת לי עידן והסתכלתי על איבר מיני בפרופיל אבל תקשיב הוא עדיין נראה לי קטן...
    יש משו גם לא הגיוני שרציתי להתייעץ איתכם...ראיתי את איבר מיני של אבא שלי...והוא יותר גדול משלי! הכיפה שלו יותר גדולה בהרבה והאיבר שלו יותר עבה משלי שהוא לא עומד...
    תשמע עידן , או כל מי שיכול לעזור לי , אני בבעייה נפשית קשה , אני כבר לא יודע מה לחשוב בראש באמת...אני כבר שוקל לא להתגייס ...אני לא יכול לתאר לכם כמה אני הולך כל היום בהרגשה רעה ואני פשוט חושב על זה כל הזמן...זה מוציא אותי מדעתי...למה דווקא לי זה קורה ואיך זה הגיוני שיש לי איבר מין קטן יותר משל אבי? אני כל כך מפחד מהמקלחות בצבא...אני מפחד שיצחקו עליי...תשמעו אני באמת מרגיש שאני צריך לדבר עם מישהו על זה...אני כבר אובד עצות...עוברות לי מחשבות שאני אפילו לא רוצה לדבר עליהם...אני מפחד מזה...
    אני רוצה לדבר עם מישהו...פסיכולוג או לא יודע מה...אחרת אני לא יודע מה יהיה...

בבקשה שמישהו יעזור לי...

דור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חייב עזרה דחוף שוב!!! ):

הוספת תגובה

• ...

אנה
    02/02/2008

הגודל של האיבר שלך זה לא הדבר הכי חשוב.
    תוכל לספק בחורה גם עם איבר בגודל 15 ס"מ. רק שתדע שרוב בנשים לא גומרות רק מהחדירה עצמה גם ככה. =]
    יום טוב שיהייה לך ואל תדאג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נו באמת ......

מוטי
    02/02/2008

ידידי, גם לי יש גודל של 15 ס"מ, ומינסיון של אחד שהשתחרר מצהל זה הממוצע , נכון יש בחורים שיש להם גדול יותר, אבל לרוב יש 15 ס"מ,
    לבחורות זה ממש לא משנה , היו לי חברות בלי סוף!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתם לא מבינים שהוא לחוץ ממשהו אחר.?

סיסי
    02/02/2008

בקיצר, אני חושבת, שכדי לך ללכת באמת לאיש מקצוע להתייעץ שיעזור לך...
    כי 15ס"מ זה לא קטן, ואתה בטח חושב שכשתיהיה במקלחת הוא לא יעמוד הרי נכון, והוא יראה עוד יותר קטן לדעתך..
    יש כאלה שכשלא עומד להם הוא נראה ממש קטן וכשהוא עומד אז הוא ניהיה יותר גדול בצורה משמעותית,
    יהיו שם מלא בחורים שיהיה להם את אותו הדבר שיש לך , אתה מודאג לשווא .
    רציני, מה שיש לך זה סבבה רצח, אל תדאג !יאללה גיוס קל שיהיה לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדור שלום

מירב שרון
    02/02/2008

אתה מתאר מצוקה נפשית יומיומית סביב גודל הפין ואני מסכימה איתך שכדאי מאוד שתגיע לאיש מקצוע על מנת להתייעץ איתו. מאחר ואתה לקראת גיוס, אתה יכול להגיע לקב"ן, הוא יהיה הכתובת שלך גם במהלך השירות הצבאי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו