מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גלולותחסוי19/12/2011
שלום.
אני ממש רוצה להתחיל לקחת גלולות בשביל להרגיש יותר בטוח.
הקטע שאני ממש מתביישת לדבר על כך אם אמא שלי, למרות שמצד שני אני לא רוצה להתחיל לקחת בלי שהיא תדע.
אני בת 18 וחצי ואני כבר ילדה גדולה אז אני לא חושבת שתהיה בעיה אני פשוט לא יודעת איך לבוא ולהגיד לה את זה ..
מה עושים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחסוי שלום
מירב שרון19/12/2011זה עניין אינדיבידואלי, עד כמה את מרגישה מספיק פתוחה עם אמא שלך כדי לדבר איתה על הנושא, אין כאן נכון או לא נכון אלא מה נכון לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות - תגובה
ד``ר עידן מיליצ`ר19/12/2011מה עושים?
מדברים הכי אמיתי! אומרים לאמא שיש נושא שקשה לך לדבר עליו... היא כבר תבין!!! ואז לאט לאט תגידי את אשר על ליבך... היא תעזור לך! אל תהססי זה יעזור לך בכלל בחיים לפתוח דברים שקשה!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמגיבה
טלי20/12/2011תקשיבי, את באמת כבר ילדה גדולה. אני בטוחה שאמא שלך מאוד תעריך את זה אם תבואי לשוחח איתה על זה. אתן יכולות ללכת ביחד לרופא נשים הוא יסביר לך על גלולות אולי יעשה לך בדיקות דם ויבדוק אותך ובטח ירשום לך גלולות עם מינון הורמונלי נמוך שמתאימות לנערות צעירות (כמו פליים למשל).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)