מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא גומרת...דניאל23/12/2011
שלום, אני בת 17 וחצי ונמצאת עם חבר שלי שנתיים.
לפני חודש החלטתי שאני מספיק מוכנה לעשות את זה בפעם הראשונה.
אנחנו מאוד אוהבים אחד את השני, הוא רגיש ומקשיב לי ומאוד חשוב לו ההנה שלי בזמן הסקס שלנו.
בסה"כ אני מאוד נהנת גם לפני שעשינו סקס נהנתי (מדברים אחרים )
הבעיה שלי שאני לא גומרת
לא מחדירה, לא מאצבעות, לא מירידה, פשוט מכלום!!!
לא משנה כמה הוא עושה , משקיע, נוגע , מחרמן , מלטף ומממש מתאמץ אני לא מצליחה לגמור. אני גם מאוד נמשכת אליו ומרגישה טוב עם הגוף שלי...
מגיל קטן אני מאוננת, ממש מגיל קטן אני חושבת סביבות ה8, 9 בזמן הזה אפילו לא ידעתי מה אני עושה ורק כשגדלתי הבנתי שאני מאוננת.
אני מאוננת בצורה קצת מוזרה, אני שוכבת על הבטן (עם תחתונים) ונוגעת עם היד באיבר ובשפשוף של כמה זמן מגיעה לאורגזמה.
השאלה שלי היא למה אני לא גומרת עם חבר שלי? ומה אני או אנחנו יכולים לעשות בשביל שזה יקרה?
אגב רק בצורה הזאת שהסברתי (על הבטן) אני מצליחה לגמור כשאני מאוננת לעצמי, ניסיתי גם בדרכים אחרות כמו על הגב או להחדיר אצבעות ולא הצלחתי...
תודה על העזרה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
אילן23/12/2011אני מבין אותך
העצה שלי תעשו משחק מקדים שתהיא חרמנית
הבן זוג שלך יעשה איתך תנוחה דוגי סטייל ואת איבר מינו יחדיר לפות שלך
ככה שהוא מחדיר לך את הפין ובמהלך האקט שהוא מחדיר לך את הפין
את משתמשת ביד שלך בשבל להוסף עינוג לדגדגן
את יכלה לחפוש בגוגל תנוחות בסקס שיגרו את הדגדגן שלך
תוכלי לחפש תנוחות של קמה סוטרה
לעינן האונונות
"אני שוכבת על הבטן (עם תחתונים) ונוגעת עם היד באיבר ובשפשוף של כמה זמן מגיעה לאורגיה"
ככה בדיוק הדרך לענג את עצמך ולהגע לסיפוק מיני עצום
את יכלה לקחת כרית לשים אותה באגן שלך ככה היה לך נוח לאונן
ולעשות דימוי שהכרית זה בן הזוג שלך ולאונן ולהזיז את האגן שלך ולעשות דימוי של זיין
מי זה תגעי לסיפוק מיני עצום
עם את תירצי תוכלי לקבל ממני יעוץ במסהנגר שלי
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדניאל שלום
מירב שרון23/12/2011בתור התחלה הייתי מציעה לך לנסות לאונן בנוכחותו ולראות אם את מרגישה מספיק בנוח להגיע לאורגזמה כאשר הוא לידך...קושי להגיע לאורגזמה עם בן זוג זה לעיתים קשור בקושי לאבד שליטה בנוכחותו...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)