מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעייה!!!!!רן25/12/2011
שלום!אני בן 13 ויש לי זין די גדול לגילי(18 ס''מ)ולכל החברים שלי יותר קטן.יש לי חברה ואני מת לשכב איתה.אבל אני מריש שזה עדיין מוקדם(אנחנו חברים 4שנים)
2.בקשר לגודל יש לנו בנות כוסיות בכיתה. ואני מסתקל אלהן ועומד לי. ואני לא יודע איך להסתיר את זה.אני הולך לשירותים ומאונן וההרגשה נפלאה.אני מפחד שהבנות מהכיתה שלי ישימו לב.מה לעשות????????????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך אתה יודע ש....
חסוי25/12/2011ךחברים שלך יש יותר קטן אתה ראית את הפין שלהם?
וחוץ מיזה למה אתה מיתלונן גברים רבים היו רוצים 18 ס''מ
ועוד אתה בס''הכ בן 13 נער צעיר מאוד
שתיגדל יותר כניראה הנתונים שלך היו יותר גדולים בקיצור אתה בר מזל ככה אני חושב
ועדיף לא לאונן בשרותים של בית הספר
מה אתה חושב ?לא עדיף לחכות להגיע לבית ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרן שלום
מירב שרון27/12/2011סקס בגיל 13, לאן אתה ממהר? יש אולי בשלות פיזית אבל אין עדיין בשלות רגשית. האורך של הפין שלך מאוד מעסיק אותך וגם הרבה בנים אחרים בגילך, גם ההשוואה החברתית שאתה עושה מאוד שכיחה.
כמו שחבר שלך כתב, עדיף לחכות עם אוננות לבית...אם יש זקפה במהלך יום הלימודים זה קורה, זה טבעי, זה רק אומר שהכול אצלך מתפקד כשורה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)