בעייה!!!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעייה!!!!!
    רן
    25/12/2011

שלום!אני בן 13 ויש לי זין די גדול לגילי(18 ס''מ)ולכל החברים שלי יותר קטן.יש לי חברה ואני מת לשכב איתה.אבל אני מריש שזה עדיין מוקדם(אנחנו חברים 4שנים)

2.בקשר לגודל יש לנו בנות כוסיות בכיתה. ואני מסתקל אלהן ועומד לי. ואני לא יודע איך להסתיר את זה.אני הולך לשירותים ומאונן וההרגשה נפלאה.אני מפחד שהבנות מהכיתה שלי ישימו לב.מה לעשות????????????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעייה!!!!!

הוספת תגובה

• איך אתה יודע ש....

חסוי
    25/12/2011

ךחברים שלך יש יותר קטן אתה ראית את הפין שלהם?
    וחוץ מיזה למה אתה מיתלונן גברים רבים היו רוצים 18 ס''מ
    ועוד אתה בס''הכ בן 13 נער צעיר מאוד
    שתיגדל יותר כניראה הנתונים שלך היו יותר גדולים בקיצור אתה בר מזל ככה אני חושב
    ועדיף לא לאונן בשרותים של בית הספר
    מה אתה חושב ?לא עדיף לחכות להגיע לבית ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרן שלום

מירב שרון
    27/12/2011

סקס בגיל 13, לאן אתה ממהר? יש אולי בשלות פיזית אבל אין עדיין בשלות רגשית. האורך של הפין שלך מאוד מעסיק אותך וגם הרבה בנים אחרים בגילך, גם ההשוואה החברתית שאתה עושה מאוד שכיחה.
    כמו שחבר שלך כתב, עדיף לחכות עם אוננות לבית...אם יש זקפה במהלך יום הלימודים זה קורה, זה טבעי, זה רק אומר שהכול אצלך מתפקד כשורה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו