מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האים זה בסדר?חסוי27/12/2011
היי האים הרבה נערים מאוננים ביחד עים חבריהם זה לא אומר שום דבר
והאים מדידות\השוואת בגודל הפין זה נפוץ בגיל ההיתבגרות
כמו טיולים שנתיים וכו.... כי:אני וחבר מהכיתה דיברנו על גיל ההיתבגרות ועל הדברים הנפוצים שעושים בח'ברה בגיל הזה ושאלתי אותו עים זה נורמאלי שמאוננים ביחד באיזה מקום או מול סרט והוא אמר לי שהוא מכיר מלא חברים שלו שמאוננים ביחד הוא אמר לי קבוצות של בנים יושבים ביחד והוא גם אמר לי שבכיתה ט' בטיול השנתי (אני אישית לא ההיתי) הוא ניכנס לאחד האוהלים וראה בנים מהכיתה מאוננים ביחד והוא סתם ישב לידים לצחוקים והוא אמר לי שמלא ילדים מהכיתה אוננו יחד בטיול השנתי ושלחצי מהכיתה הוא ראה את האיבר וגם השנה חברים מהכיתה מראים לו את האיבר שלהם לצחוקים והוא אמר לי שזה נוראמלי שמראים אחד לשני בגיל ההיתבגרות מיתוך סקרנות נורמאלית וזה הרגיע אותי לדעת שכולם מאוננים יחד ושזה נורמאלי ושזה לא אומר כלום וגם אני שההיתי בן 14 (כיום בן 15 עוד מאת16) אוננתי עים איזה חבר ועשיתי השוואות בגודל את המת מה שמציק לי ומפריע לי זה שביזמן שאוננתי עים אותו חבר הוא אמר לי בוא אני יאונן לך והוא באמת אונן לי קצט וגם אני אחרי זה אוננתי ל קצט ואחרי זה שאלתי אותו זה לא אומר כלום כי ההיתי לחוץ והוא אמר לי שאני יכול ליהיות רגוע ושזה לא אומר כלום ושאני יכול להעביר את זה בחפיף בקלות ולקחת את זה בהכי קלות ופשטות שיש זה סתם לצחוקים אבל לא יודע זה מציק לי וזה היה סתם ככה מיתוך סקרנות כי אני סטרייט ב100 אחוז וגם הוא וגם כול הח'ברה מהכיתה ואני יודע שכול זה זה חלק מהשטיות של הגיל כמו שקראתי כתבה באינטרנט במגזין 20 פלוס שגברים לומדים לאונן אחד מהשני מאח גדול או מיחבר ואפילו מעניקים סשן אחד לשני להדגמה וגם לפי מה שחבר שלי מהכיתה אמר לי שמלא אוננו ביחד ואפילו חבריםש לו מאוננים ביחד זה הרגיע אותי הוא ממש חבר טוב שלי וכייך לי להיתייעץ איתו והוא אמר לי שאני בסדר גמור אשמח לתשובה
והאים אפשר ליכתוב לכם תמיד ולהיתייעץ כי יש לי מלא דברים לישאול........* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האים זה בסדר? - תגובה
דניאלה פרייפלד28/12/2011תבהיר את שאלתך בבקשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)