אשמח אם המומחים יתנו את דעתם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אשמח אם המומחים יתנו את דעתם
    חסוי
    29/12/2011

הנושא של ההודעה בעצם היא על הפעילות המינית ועל איידס.
    אשמח אם המומחים יתנו את חוות דעתם המקצועית והאישית על ההודעה (שעוסקת גם במין וגם באיידס).
    קצת ארוך... :)

אני בן 16 וכמה חודשים וכך גם חברתי (לומדים בי"א).
    שנינו ביחד במערכת יחסים של חברות בת שנתיים וחודש וקצת שכוללת הרבה אהבה, עזרה, תמיכה, בילויים וגם בין היתר, מיניות (כמו בכל מערכת יחסים רצינית ואמיתית).
    אנחנו ילדים שלומדים ומקבלים ציונים טובים, ילדים די מצטיינים מבחינה לימודית וחברתית. אנחנו ילדים "טובים" ובריאים, כלומר, אנחנו לא מעשנים (לא סיגריות ולא נרגילות), לא עושים סמים ומשתדלים שלא לעשות שטויות וכו'.
    בכל מקרה, החברות בת שנתיים הזו שלי ושלה היא מערכת היחסים הרצינית ביותר שהייתה לשנינו: לי לא הייתה חברה רצינית, לה לפחות היה סוג של "סטוצ'" של חודש או משהו (חוץ מנשיקה ראשונה עם ה"סטוצ'" שלה לא קרה שום דבר).
    בכל מקרה, לא רק מערכת יחסים רצינית וארוכה ראשונה אלא גם התנסות מינית ראשונה (משמע, שנינו היינו בתולים "למטה" ו"למעלה"):
    ירדנו (מציצות וליקוקי הפין + מציצות וליקוקי הפות) ועשינו ביד (שפשופים, לא הוחדרה לה שום אצבע שלי או שלה) אחד לשני כבר כמה פעמים במהלך השנתיים. לא הייתה חדירת פין או אצבע לפות.
    היינו מודעים לכל הקטע של האיידס עוד מזמן, דיברו איתנו בבית הספר וגם אני נוטה להתעניין מהאינטרנט. אנחנו לא ילדים קטנים (אפשר להתפשר על נערים) ואנחנו מספיק בוגרים. יש לנו ראש על הכתפיים. נזהרנו כמה שיכולנו; כשלאחד מאיתנו היה פצע פתוח וירד דם או כשאחד מאיתנו היה חולה לא היינו "משתובבים" (אולי רק אם היה מדובר בהצטננות קלה ביותר).
    לאחרונה התקיימה עוד הרצאה על איידס שהכניסה אותי ואת חברה שלי לחרדה.
    אומנם אין סממנים לאיידס שיכולים להעיד על כך שאנחנו חולים או נשאי איידס אבל שנינו לא מרגישים שום תחושה שונה, גם לא עייפות.

כמובן שהדרך הכי בטוחה לדעת היא בדיקה, ואנחנו אכן רוצים ללכת להבדק אבל זה קשה כשאנחנו לא רוצים שההורים ידעו שקיימנו מין אוראלי (ואני מאמין שאתם מבינים אותי... מי היה רוצה שהוריו ידע זאת?) וגם אין לנו זמן להיבדק, לימודים מפרכים!
    אנחנו גם נשתמש בקונדום בסקס, אבל זה כבר שיגיע הרגע והזמן המתאים ;)

אבל בכל זאת...
    יש סיבה לדאגה?
    יש סכנה כלשהי בהמשך הפעילות המינית שלנו (רק להזכיר כי איני מדבר על סקס / חדירה ואגינלית או חדירה אנאלית. אני מדבר על מציצות וכו' של איברי המין של שנינו)?
    האם עלינו להפסיק זאת עד אשר ניבדק?

ומה לגבי אוננות הדדית?
    אם אני אעשה לה ביד (שפשוף הדגדגן, לא הכנסת אצבעות) והיא לי (לא באותו הזמן), אין סכנה כלשהי וזה בסדר ולא צריך לחשוש. נכון?

תודה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לחסוי שלום

מירב שרון
    29/12/2011

אם הבנתי נכון ממך שניכם הייתם בתולים לפני המגע המיני ביניכם, כלומר לאף אחד מכם לא היה שום מגע מיני קודם, גם לא פעילות מינית כגון מין אוראלי??? אם זה המצב, אז אין לכם סיבה להיבדק למחלות מין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבנת נכון. אז אפשר להמשיך?

חסוי
    30/12/2011

אפשר להמשיך כמו שהיינו עושים עד עכשיו (זהירים מאוד)?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן אפשר להמשיך

מירב שרון
    30/12/2011

וברגע שתחליטו לעבור לשלב הבא שכולל חדירה, תקפידו להשתמש באמצעי מניעה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו