מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חומר סיכהאנונימי31/12/2011
היי
אני וחברה שלי עושים אוננות הדדית.
פעם היא הייתה יורדת לי ומוצצת, היה רוק ולכן כשהיא הייתה עושה ביד היה איזה שהוא נוזל שהיה מקל על העבודה בשבילה.
אבל הפסקנו עם הירידות מחשש לאיידס.
קשה לה מאוד לעשות לי ביד ללא נוזל או חומר סיכה כלשהו.
לקנות חומר סיכה לא בא בחשבון, אנחנו רק בני 16 וקצת.
רוק לא מחשש למחלות.
ניסינו עם מים אבל בשלב מסוים זה מתייבש וצריך עוד פעם להרטיב.
יש רעיונות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חומר סיכה - תגובה
דניאלה פרייפלד31/12/2011למה אתם חוששים מאיידס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זאת אומרת למה אנחנו חוששים?
חסוי01/01/2012למה שלא נחשוש?
אומנם אנחנו בתולים ולא היה לשנינו שום מגע מיני אבל לא חסרות דרכים להידבק באיידס (או במחלות אחרות) ואנחנו לא רוצים לקחת סיכון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זאת אומרת למה אנחנו חוששים? - תגובה
דניאלה פרייפלד02/01/2012אם אתם בתולים ובריאים וההורים בריאים (לא חולי איידס )נדיר שתהיו נשאי איידס או חולים במחלת מין....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא רוצים לקחת סיכונים. זו לא השאלה
אנונימי02/01/2012מה לגבי חומר סיכה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא רוצים לקחת סיכונים. זו לא השאלה - תגובה
דניאלה פרייפלד06/01/2012היות והדגש הוא לא לקחת סיכונים אז כדאי לקנות בבית מרקחת חומר סיכה ..על בסיס מים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם את/ה טיפוס בוגדני?
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)