הריון בזמן מחזור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הריון בזמן מחזור
    דחוףףף
    03/01/2012

אני לוקחת גלולות יסמין כבר מעל חצי שנה , בתחילת החודש שכחתי גלולה אחת אך למרות זאת השלמתי את החפיסה. אני וחבר שלי שמענו שביום הראשון של המחזור אפשר לעשות סקס בלי קונדום ללא חשש מהריון, עשינו בלי קונדום והוא גמר בחוץ ... רציתי לדעת אם יש סיכוי להריון? אם כן לקחת פוסטינור ?! אשמח אם תענו במהרה זה דחוף!!! תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הריון בזמן מחזור

הוספת תגובה

• הריון בזמן מחזור - תגובה

דניאלה פרייפלד
    03/01/2012

אני לא גניקולוגית אבל
    לפי התאור ,שרק את הראשון שכחת וביום הראשון של הוסת והוא לא גמר בפנים לא נראה לי שיש חשש להריון לא רצוי.
    אפשר לפנות את שאלתך בפורום גנקולוגיה נערות
    אם את עקבית עם הגלולות אין חשש להריון גם בזמן וסת כי גלולות מונעות ביוץ.
    ואין זמן שלא ניתן להיכנס להריון, אם לא מוגנים....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הריון בזמן במחזור

דחוףףף
    03/01/2012

שכחתי גלולה אחת בערך בשבוע השני של החודש ואחרי זה המשכתי כרגיל (פשוט פספסתי אחת) את אוומרת בעצם שאין סיכוי להריון?! אני אתחיל חדשה בסוף המחזור...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הריון בזמן במחזור - תגובה

דניאלה פרייפלד
    03/01/2012

שינית את הכדור שפספסת, כדי להיות רגועה ,כדאי לברר עם גניקולוג/ית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו