מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בבקשה עזרה דחוףאנונימית03/01/2012
אתמול עשיתי שלישיה עם שני חברים טובים שלי...
וקרה מצב שהם שניהם עשו אותי אנאלי (כאילו איבר המין של שניהם היה בפנים באותו הזמן)
מאוד כואב לי מזה עד עכשיו..
האם זה משהו מסוכן?
האם אני צריכה לבדוק או שזה נורמלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה עזרה דחוף - תגובה
דניאלה פרייפלד03/01/2012בת כמה את
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלתגובתך
אנונימית04/01/2012אני בן 16 ושמונה חודשים...
זה קשור לאם יכולה להיות לי בעיה מזה או לא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לי אלייך או אליך
מירב שרון04/01/2012השאלה נשאלה כאילו שאת בת ואח"כ בתשובה לדניאלה את עונה שאת בן, עד כמה השאלה שלך משקפת את המציאות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלתגובה שלך
אנונימית04/01/2012אני כתבתי את השאלה הזאת בשביל חברה שלי.. אין לה מחשב בבית...
ואת ההודעה הראשונה היא כתבה...
אבל כשעניתם היא לא הייתה אז אני עניתי ובטעות כתבתי בן...
הגיל שלה הוא 16 ושמונה חודשים..
אני לא עובד עליכם או משהו...
היא ביקשה ממני כי היא הרגישה רע אז הצעתי לעזור לה ושמעתי שאתם עוזרים פה מאוד..
אז אני ישמח אם תענו לנו אם היא צריכה להיבדק או שזה נורמלי ואם זה בסדר בגיל הזה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלתגובה שלך - תגובה
דניאלה פרייפלד05/01/2012אני חושבת שהיא מרגישה חסרת אונים לא כל כך מבינה איך הגיע למצב הזה ומבולבלת....
האם זה היה בהסכמתה בכלל?
לדעתי כדאי שהיא תתקשר לדלת פתוחה
03-5101511
אני חושבת שהיא צריכה לדבר עם משהוא/היא
אני מבינה שלהוריה היא לא יכולה?!
בדלת פתוחה יעזרו לה גם לגבי בדיקות אם צריך....
כל הכבוד על עזרתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תעזרי..
אנונימית05/01/2012היא עשתה את זה בהסכמה מלאה...
את יכולה רק להגיד לי אם יש לה סיבה לדאוג או אם זה יכול להיות מסוכן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תעזרי.. - תגובה
דניאלה פרייפלד05/01/2012אם הבנים היו בריאים אין ממה לדאוג ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)