מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מספר שאלותנער מבולבל04/01/2012
שלום, אני בן 18 וחצי. בחודשים האחרונים אני מתעסק באובססיביות מפחידה בשאלת זהותי המינית. יש לציין שאני מאונן על בסיס קבוע, כשמושא הפנטזיות הן נשים. למרות זאת, לפני כל פעם שאני נכנס ל"תהליך" הזה, אני מצוי בחרדת ביצוע/חרדת ציפייה. התחושה היא שאני נמצא במבחן, ואם האוננות לא תהיה מספקת כמצופה זאת תהיה הוכחה שאיני הטרוסקסואל.
בתוך כך, עולות מספר סוגיות הקשורות לנושא שמטרידות אותי. למשל, הלילה חוויתי קרי לילה. לפני שהלכתי לישון דימיינתי סיטואציה מינית מסוימת עם אישה שאני מכיר, אבל מתוך בחירה עצרתי זמן מה לפני ההגעה לפורקן - פשוט העדפתי לעשות זאת בבוקר. אך רגע לפני שהתעוררתי, לאחר סדרה רצופה של חלומות שאינם קשורים לעניין, דימיינתי סיטואציה מינית שאינה נוחה לי. לא נכללו בו אנשים נוספים מלבדי. אני זוכר שבחלום לא רציתי להגיע לאורגזמה, ואולם בטעות זה התרחש. כשקמתי חשתי רטיבות גדולה. כעת אני בסטרס, ומנסה להבין האם יש קשר בהכרח בין הדימיון לתוצאה, מאחר והאירוע לא היה נוח לי. הוא לא היה הומוסקסואלי אך אני גם מתקשה להבין האם הוא היה הטרוסקסואלי.
סוגיה נוספת: אף פעם לא קיימתי יחסי מין, אולם לעיתים אני מדמיין את עצמי ניצב בפני אישה במערומי ומתגרה מכך. הרגשתי היא שתחושה המבוכה מדליקה אותה במצב הזה. מן הראוי לציין שאני לא חש כן כשאני בסיטואציה כזאת בפני גברים, מה גם שמידת הגירוי עולה ככל שהאישה שלנגדי מושכת יותר, אפילו אם היא בבגדיה. לראייה, לפני כמה חודשים נאלצתי מסיבה מסוימת להתפשט בפני מספר רופאים, וכשאני נזכר בשלב בו התפשטתי בפני רופאה אני מתגרה מכך. אני גם חושב שזה קשור לשינויים המשניים שגופי עבר כחלק מגיל ההתבגרות, כולל צמיחת השיער - הפיכתי לאדם שעיר יותר גורמת לי לחוש מבוכה בפני עצמי. אני מודע לכך שכשאני רואה את עצמי עירום אני רואה אותי, ולכן אני חושב שאם אראה גבר אחר בסיטואציה כזאת לא אתגרה מכך. אך האם ייתכן שאני נמשך לעצמי? ומאחר ואני זכר שחושש לגבי זהותו, זה מדאיג אותי.
שאלה אחרונה, שאינה קשורה באופן ישיר: האם נטילת כדורים שאינם מיניים משפיעה על מידת היצר המיני? כשאני לוקח ריטלין אני חש רצון עז להגיע לאורגזמה.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון
נער מבולבל04/01/2012התכוונתי לכתוב "הרגשתי היא שתחושת המבוכה מדליקה אותי", ולא כפי שנכתב: "הרגשתי היא שתחושת המבוכה מדליקה אותה". תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון - תגובה
דניאלה פרייפלד04/01/2012הראש שלך פעיל מיני וזה הגיוני לגילך.....בשינה לא ניתן לשלוט על התסריטים ולכן יש קרי לילה, גם אם מה שאתה זוכר, אינו תסריט מיני , זה לא בהכרח אומר שלא חלמתה משהו שיותר מגרה...כל מה שקורה בראש כלומר פינטוזים או חלומות לגטימיות ....
העובדה שעדין לא קיימת יחסי מין, לא אומר דבר על נטיות המיניות שלך.אולי אתה טיפוס שמחכה לקשר ולא שטוצים....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)