מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צריכה עזרה.נועהלי06/01/2012
ב16.12 הייתי במסיבה והתנשקתי עם ידיד שלי הוא שכב מתחתיי אבל כיאלו היינו כל הזמן עם בגדים לא עשינו כלום. ולא שתיתי כלום ואני בטוחה שלא קרה כלום. ושעצרתי את עצמי לפני שזה התפתח לסקס
אבל אני בד"כ מקבלת מחזור באופן סדיר בין ה22 לחודש עד ל26
ועדיין לא קיבלתי מחזור, ואני נלחצת מדברים כאלה למרות שאני כמעט בטוחה שלא קרה כלום, כתוב אינטרנט שהביוץ זה בערך 14 ימים אחרי המחזור וזה מתאים בדיוק לאותו יום
ואני כבר מתחילה לחשוב שאולי אני לא זוכרת מה שקרה או לא יודעת
אני ממש מפחדת בקשר לזה, ולאחרונה היו לי גם כל מיני בחילות, אבל היו לי אותן גם לפני אותו יום.
אני לא יודעת מה לעשות המחזור שלי לא מאחר בד"כ , שמעתי שמחזור יכול לאחר גם מגורם של לחץ נפשי, זה נכון?
עוד משהו, זה שאני בתולה ובתוך הייתי זוכרת עם הייתי מאבדת את הבתולים.
אבל כל הדברים האלה ממש מלחיצים אותי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי להוסיף שאני בת 16
נועהלי06/01/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצריכה עזרה. - תגובה
דניאלה פרייפלד06/01/2012קודם להירגע כי לחץ אכן יכול להשפיע על הוסת
לפי התאור שלך אם היית עם בגדים לא יכול להיות שאת נכנסת להריון זרע לא חודר בד.
ואם לא שתית כלום אז קשה לי להאמין שסממו אותך ולכן לא נראה לי שקרה לך משהו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)