צריכה עזרה.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריכה עזרה.
    נועהלי
    06/01/2012

ב16.12 הייתי במסיבה והתנשקתי עם ידיד שלי הוא שכב מתחתיי אבל כיאלו היינו כל הזמן עם בגדים לא עשינו כלום. ולא שתיתי כלום ואני בטוחה שלא קרה כלום. ושעצרתי את עצמי לפני שזה התפתח לסקס

אבל אני בד"כ מקבלת מחזור באופן סדיר בין ה22 לחודש עד ל26

ועדיין לא קיבלתי מחזור, ואני נלחצת מדברים כאלה למרות שאני כמעט בטוחה שלא קרה כלום, כתוב אינטרנט שהביוץ זה בערך 14 ימים אחרי המחזור וזה מתאים בדיוק לאותו יום
    ואני כבר מתחילה לחשוב שאולי אני לא זוכרת מה שקרה או לא יודעת

אני ממש מפחדת בקשר לזה, ולאחרונה היו לי גם כל מיני בחילות, אבל היו לי אותן גם לפני אותו יום.

אני לא יודעת מה לעשות המחזור שלי לא מאחר בד"כ , שמעתי שמחזור יכול לאחר גם מגורם של לחץ נפשי, זה נכון?
    עוד משהו, זה שאני בתולה ובתוך הייתי זוכרת עם הייתי מאבדת את הבתולים.
    אבל כל הדברים האלה ממש מלחיצים אותי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריכה עזרה.

הוספת תגובה

• שכחתי להוסיף שאני בת 16

נועהלי
    06/01/2012

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צריכה עזרה. - תגובה

דניאלה פרייפלד
    06/01/2012

קודם להירגע כי לחץ אכן יכול להשפיע על הוסת
    לפי התאור שלך אם היית עם בגדים לא יכול להיות שאת נכנסת להריון זרע לא חודר בד.
    ואם לא שתית כלום אז קשה לי להאמין שסממו אותך ולכן לא נראה לי שקרה לך משהו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו