מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אי שפיכהנתנייתי07/01/2012
אני בן 23 ואני לא מצליח להגיע לשפיכה פנימית בתוך הנרתיק של יזיזה שלי. לא משנה כמה חזק אני פועל או כמה צמוד הנרתיק שלה, אני לא מצליח לגמור בתוכה, ואני יכול למשוך גם שעה ויותר. רק באוננות עצמית אני מצליח לגמור. האם זה קשור לקונדום שאני מלביש או לבעיה פיזית שלי??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אי שפיכה - תגובה
דניאלה פרייפלד07/01/2012יכול להיות שזה קשור לקונדום אבל זה גם יכול להיות על רקע רגשי...
לא נשמע קושי פיזי כי אתה גומר באוננות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנוגע להרגשה
נתנייתי07/01/2012אבל אם יש לי זיקפה ממושכת?? ז"א יכול שזה תלוי בהרגשה פנימית בזמן האקט?? כי אגיד לך, בזמן האקט אני באמת שמתאמץ לגמור כי אני יודע שזו אורגזמה קצרה והרגשה מופלאה רגעית. ייתכן שקיים מחסום רגשי שנובע אולי מהעובדה שאני לא אוהב את היזיזה שלי? וזה נותן לכך שאני לא מצליח לגמור בתוכה??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנוגע להרגשה - תגובה
דניאלה פרייפלד07/01/2012יכול להיות
ואולי במקום להינות ולהרגיש אתה חושב
תנסה לפנטז שאתה מאונן או בתסריטים שיש לך בראש בזמן שאתה מאונן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאי שפיכה - תגובה
ד``ר עידן מיליצ`ר08/01/2012באיזה אופן ועוצמה אתה מאונן? האם מאז ומתמיד זה כך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממממ...
נתנייתי08/01/2012משהו כמו פעם ביומיים, ובעוצמה רגילה אני מניח...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)