שלום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום
    שני
    08/01/2012

אז ככה, אני בת 19 וחצי ובתולה , מתכננת לקיים יחסי מין עם החבר.... הבעיה היא בעיה לא נעימה כל כך , האמת היא שיש לו איבר מין מאוד מאוד קטן... התייעצתי עם חברה שקוראת ומתעניינת בפורומים כאלה והיא אמרה שישנו סיכוי שקרום הבתולים לא יקרע בגלל אורכו הקטן של איבר המין... ישש סיכוי כזה שאני יקיים איתו יחסי מין ובעצם אשאר בתולה אפשר להגיד כי הקרום ישאר ? ועוד דבר הוא שאני מפחדת לא להרגיש את הסקס בגלל הבעיה הנ"ל ( האיבר שלו באמת פצפון) ובעצם לא להרגיש מה זה סקס.... אשמח לעצה בנושא ותשובה לשאלתי ... תודה רבה (:

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום

הוספת תגובה

• שלום - תגובה

דניאלה פרייפלד
    09/01/2012

סקס נחשב לא רק החדירה עינוג הדדי לא קשור רק לחדירה מאהב טוב מעניק תענוג לפטנר לפני תוך כדי אחרי ..חדירה הינה חלק בתוך הריקוד המיני והאורך לרוב לא צריך להשפיע על ההנאה ועל האורגזמה. מה זה קטן?
    לגבי קרום הבתולין אין קריעה הקרום מתרחב ויכול להיות שאצלך הוא כבר רחב דיו לאפשר חדירה התעמלות טמפונים אצבע...מרחיבים את הקרום וזה אינו קשור ללהיות בתולה...ברגע שיש חדירה את לא בתולה ..."מידת" הקרום לא קובע את בתוליך...
    להרגיש סקס לא רק קשור בו לא לשכוח שיש לך חלק...כולל התכווצות שרירי האגן שעוזר לו ולך להרגיש...
    לא לשכח אמצעי מניעה ,בבקשה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא הבנתי

טל קוסטקוב
    21/06/2012

אני בת 16 ולא הבנתי מזה חצי בתולה זה מאוד מטריד כי אני חושבת שאני כזאת , כי חבר שלי הכניס לי רק עד החצי כי הוא לא הגיע , כי הוא רק בן 5 ס"מ וזה חצי של 10 וזה גודל ממוצע... דחוף תשובה!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לך

מירב שרון
    22/06/2012

אין כזה דבר חצי בתולה, אם את קיימת יחסי מין מלאים כולל חדירה אז את לא בתולה לא משנה מה אורך הפין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו