כמה שאלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה שאלות
    ללא שם
    09/01/2012

קודם כל תודה!
    רציתי לדעת אם בעבר הייתה לי חברה וקיימנו יחסי מין לא מוגנים כמה פעמים אבל היא לא נכנסה להריון זה אומר שאני צריך להיבדק שנינו היינו בתולים..
    וכיום אני מקיים יחסי מין על גלולות זה אומר ששנינו צריכים להיבדק?
    האם זה בסדר לבצע יחסי מין על גלולות או שעדיף להשתמש בחומר סיכה אם כן תוכלי להמליץ לי על אחד?
    ועוד שאלה אני בן 20 גול האיבר שלי הוא 15- 16 והאובי שלו 4.5 - 5 האם זה נתקין אני נוטה לחשוב שהוא קטן האם זה גודל בסדר?
    ועוד שאלה חברתי אינה גומרת כשאר אנחנו מקיימים יחסי מין האם זה אומר שיש לי קטן? איך אוכל לגרום לה להגיע לארגזמה?
    וכשאר אני חודר אליה אני מרגיש שאיבר מינה רחב לאומת האיבר שלי האם זה בסדר או מראה על בעיה?
    תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כמה שאלות

הוספת תגובה

• כמה שאלות - תגובה

דניאלה פרייפלד
    09/01/2012

הגודל בסדר, אולי אתה לא מרגיש אותה כי א מכווצת דיו? האם רק איתה אתה לא מרגיש?
    אם היא מקפידה לוקחת גלולות כפי שהוסבר לה היא מוגנת ולא תיכנס להריון אך גלולות לא מונעות מחלות.קונדום נכון להיום מעניק הגנה בפני מחלות.
    לא נראה לי שאתה צריך להיבדק ,יכול להיות שהיה לכם מזל !אבל אם אתה דואג אפשרי ,זה לא בדיקה פולשנית כואבת עם תופעות לואי .
    לא הבנתי את שאלותיך לגבי בדיקות ולגבי חומר סיכה שלא בהכרח קשורים לגלולות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

ללא שם
    09/01/2012

איך אוכל להסביר לה לגבי כך שהיא לא מכווצת מספיק?
    התכוונתי לזה שאם אני והיא מחליטים לקיים יחסי מין רק על גלולות האם עדיף להשתמש בחומר סיכה כדי להגנה מקסימלית ללא קונדום ואם תוכלי להמליץ לי על חומר סיכמה מסויים?
    האם העובדה שהחברה הקודמת לא נכנסה להריון אומר שאני צריך לעשות בדיקת עקרות?
    האם יש סיכוי כזה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה - תגובה

דניאלה פרייפלד
    10/01/2012

משתמשים לרוב בחומר סיכה כאשר אין מספיק רטיבות טבעית לחדירה או יובש מהיר תוך כדי אך לרוב נשים צעירות אינן זקוקות לחומר סיכה
    לגבי עקרות יכול להיות היהי לכם מזל אבל אם אתה מודאג אין מניע מלעשות בדיקה
    התכווצות נכון קשה אבל אם יש קשר תוכל לשאול אותה אם היא מרגישה שהיא מכווצת ומרפה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו