פגיעה במיניות,זה דחוף!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פגיעה במיניות,זה דחוף!!
    חסוי
    09/01/2012

אני בן 16,והייתה תקופה שלקחתי כדורים נגד דיכאון. הפסקתי לפני כשנה בערך.
    אבל לפני 3 שנים,באותה תקופה,לקחתי יום אחד 2 כדורים בבת אחת,למרות שהרופאה אמרה רק אחד.
    ומאותו יום,הרגשתי שאין לי חשק מיני חזק,כמו שהיה. ורק לעיתים רחוקות איבר המין שלי היה מגיע לזקפה מלאה. בימים האחרונים זה הידרדר,ואני לא יכול להגיע לזקפה בככל,גם אם אני יראה סרט כחול. אני מרגיש חולשה באיבר המין. דיברתי אם אמא שלי,היא אמרה שהיא תדבר עם הרופא. אני נורא פוחד שאני לא יוכל לקיים יותר יחסי מין,יש מצב שפגעתי במיניות שלי לכל החיים? ניתן לטפל בבעיה כזאת??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פגיעה במיניות,זה דחוף!!

הוספת תגובה

• פגיעה במיניות,זה דחוף!! - תגובה

דניאלה פרייפלד
    10/01/2012

אני לא רופאה אבל ההגיון שלי אומרת שלקחת פעם 2 כדורים במקום 1 לפני כשנה לא נארה לי שפגע בתפקוד המיני לכל החיים...ויופי שאמא שלך תברר עבורך עם הרופא, בכדי להסיר כל ספק.ידוע ,שיש כדורים עבור דיכאון שמשפיעים על החשק, אך שוב, לא שמעתי שיש להם השפעה לזמן רב על החשק לאחר שמפסיקים לקחתם.
    אז האם משהו אחר מלחיץ אותך מבחנים, ילדים בבית הספר, לחץ אחר במקום אחר..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו