מספר שאלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מספר שאלות
    אבי
    13/01/2012

שלום אני בן 17 ויש לי כמה שאלות:

שהזין שלי בזקפה הוא 16 סנטימטרים שזה קצת מעל הממוצע. אבל שהוא לא בזקפה הוא ממש קטן, 4-5 סנטימטרים. זה ממש ממש מוזר ומביך.
    איך זה הגיוני שיש הבדל כל כך גדול בין הזין שהוא עומד לבין הזין שהוא לא עומד?
    האם זה ישתנה בעתיד? האם זה אומר שהוא עוד יגדל או יפסיק לגדול?

עוד שאלה, חבר סיפר לי על דרך לאמן את עצמך לא לגמור מהר, שאתה מאונן מאונן כמעט מגיע לאורגזמה ואז מפסיק לכמה שניות, ושוב פעם אותו דבר. שאני מפסיק לפני הגמירה זה כואב, האם זה לא בריא לזין?

עוד שאלה, אני גומר [אם אני מאונן מהר חזק וברצף] תוך בערך 6 דקות. זה בסדר? מעט מדי או ארוך?

תודה לכם אתם עושים התנדבות נהדרת!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מספר שאלות

הוספת תגובה

• בבקשה להתייחס לשאלה שלי!

אבי
    16/01/2012

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מספר שאלות - תגובה

ד``ר עידן מיליצ`ר
    16/01/2012

כל מה שאתה מתאר תקין!!! זו רק החרדה המדברת מגרונך...
    1)יש כל מיני סוגי איברים. יש כאלו שעומדים כמו הגודל שלהם, ויש כאלו שהם כמו אנטנה....כמו שלך..... שגדלים מאוד בזיקפה.
    באוננות יכול לקחת X דקות לכל אחד וזה תקין!
    ומה שהחבר שלך עושה אם זה טוב בשבילו, אולי זה לא טוב בשבילך.... אבל אם זה כואב לך, אל תעשה למרות שזה לא מזיק!

עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו