מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מספר שאלותאבי13/01/2012
שלום אני בן 17 ויש לי כמה שאלות:
שהזין שלי בזקפה הוא 16 סנטימטרים שזה קצת מעל הממוצע. אבל שהוא לא בזקפה הוא ממש קטן, 4-5 סנטימטרים. זה ממש ממש מוזר ומביך.
איך זה הגיוני שיש הבדל כל כך גדול בין הזין שהוא עומד לבין הזין שהוא לא עומד?
האם זה ישתנה בעתיד? האם זה אומר שהוא עוד יגדל או יפסיק לגדול?
עוד שאלה, חבר סיפר לי על דרך לאמן את עצמך לא לגמור מהר, שאתה מאונן מאונן כמעט מגיע לאורגזמה ואז מפסיק לכמה שניות, ושוב פעם אותו דבר. שאני מפסיק לפני הגמירה זה כואב, האם זה לא בריא לזין?
עוד שאלה, אני גומר [אם אני מאונן מהר חזק וברצף] תוך בערך 6 דקות. זה בסדר? מעט מדי או ארוך?
תודה לכם אתם עושים התנדבות נהדרת!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה להתייחס לשאלה שלי!
אבי16/01/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמספר שאלות - תגובה
ד``ר עידן מיליצ`ר16/01/2012כל מה שאתה מתאר תקין!!! זו רק החרדה המדברת מגרונך...
1)יש כל מיני סוגי איברים. יש כאלו שעומדים כמו הגודל שלהם, ויש כאלו שהם כמו אנטנה....כמו שלך..... שגדלים מאוד בזיקפה.
באוננות יכול לקחת X דקות לכל אחד וזה תקין!
ומה שהחבר שלך עושה אם זה טוב בשבילו, אולי זה לא טוב בשבילך.... אבל אם זה כואב לך, אל תעשה למרות שזה לא מזיק!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)