גלולות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גלולות
    שיר
    16/01/2012

אני מתחילה לקחת גלולות ויש לי חברה שלוקחת גלולות כבר חצי שנה והיא ממש הלחיצה אותי שחייבים לקחת כל גלולה באותה שעה בלי לשכוח
    מה יקרה אם זה לא יהיה בדיוק באותה שעה?!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גלולות

הוספת תגובה

• לשיר שלום

מירב שרון
    16/01/2012

רצוי שזה יהיה באותה שעה כדי שזה יכניס אותך לשגרה שלא תפספסי אבל לא קורה כלום אם לוקחים שעה אחורה או קדימה ואפילו אם היה פספוס אפשר להשלים אותו כל עוד לא עברו 12 שעות מהרגע שהיית אמורה לקחת אותו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי תקשיבי אין לך מה להלחץ בכלל

אדווה
    17/01/2012

תנסי להרגיל את עצמך לקחת כל יום באותה שה אם זה ע"י נטילה של הגלולה בסמוך לציחצוח שיניים בערב או כל פעולה יומיומית אחרת שיכולה לסייע לך לזכור. כאמור, גם אם שכחת את עדיין יכולה להשלים את הגלולה עד 12 שעות איחור וזה בסדר. מה שאני עושה זה נרשמתי לשרות של הגלולות שלי (פליים) שנקרא מזכירונט ופשוט הם שולחים לי כל יום הודעה בשעה קבועה לנייד וזה מזכיר לי מצויין!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו