עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה
    דנה
    16/01/2012

אני וחבר שלי מנסים לקיים יחסי מין אבל הוא לא מצליח להכניס, הכל זורם ממש טוב עד לרגע שהוא שם קונדום הוא נלחץ, הוא לא מצליח לשמור על זקפה ואין חדירה.
    מה אפשר לעשות???? זה ממש מבאס כי שנינו ממש רוצים את זה אבל כל פעם הוא נלחץ ולא מצליח..
    מחכה לתשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה

הוספת תגובה

• עזרה לדנה

אופיר
    16/01/2012

גם לי ולחבר שלי זה קרה פעמיים וזה מה זה מבעס . לא הספיק לשים קונדום והוא לא עמד לו,את יכולה למצוץ לו את איבר המין עד שהוא יעמוד שוב וכאשר הוא יהיה קשה תלבישי לו את הקונדום מהר. מנסיון חבר שלי אוהב שמוצצים לו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדנה שלום

מירב שרון
    16/01/2012

זה קורה. לא קרה כלום. אני מציעה שתחזרו לכל מה שאפשר במשחק מוקדם שאינו כולל חדירה. בינתיים אני ממליצה לחבר שלך לתרגל עם עצמו את הנושא של הקונדום על ידי אוננות, שיתיידד עם הקונדום ורק לאחר מכן שינסה שוב...ולגבי הצעת חברתך לפורום, חשוב שלא תיווצר אצלו תלות בך ובכך שתעשי לו מין אוראלי כדי שתהיה לו זיקפה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו