מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהגליה17/01/2012
שלום ,
שמי הוא גליה ואני בקורב אהיה בת 18 ,חבר שלי גדול ממני בחצי שנה אנחנו יוצאים ייחד כבר חצי שנה .
הקשר שלנו הוא קצת הפהפך , שנינו בתולים ומתקדמים יחסית לאט בהכל (נשיקה ראשונה של שנינו היתה אחריי חודש של חברות ).
השאלה שלי היא האם כדיי להקשיב לרגש , כשאנחנו יחד במיטה - למרות שאנחנו לא עשינו שום דבר מעבר לנשיקות וליטופים או האם כדאי לחכות עם זה בכל זאת ולהקשיב להיגיון .
אני מפחדת שאם דברים לא יסתדרו בינינו בהמשך הדרך , בצבא , אז אני ארגיש ריקנות שהסכמתי לעצמי לשכב איתו. ויש לי עוד שאלה , האם לגברים בשלב מאוחר יותר יהיה אכפת אם אני בתולה או כזה משהו שאמרו לי כל החיים כדאי שאני אזהר במעשי ..
תודה למגיבים (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפכפך ,זאת אומרת ..
גליה17/01/2012רציתי להסביר את עצמי מחדש... הפכפך במובן של יוצא לנו לכעוס אחד על השני הרבה פעמים , בעיקר אני על עליו , על דברים לא חשובים במיוחד , כמו למה הוא לא מתקשר אליי ודברים שקשורים לעובדה שזה קשר ראשון שלנו ... רק שבנות יודעות איך להתנהג מטבען ובנים לומדים את זה עם הזמן ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגליה שלום
מירב שרון17/01/2012אם יש ספק אז אין ספק...אם את לא לגמרי שלמה עם השלב הבא של קיום יחסי מין עם חברך אז אל תעשי את זה כדי שלא תצטערי אח"כ. ולגבי העתיד שאלת אם יפריע לבחור שתהיי בתולה, אולי יהיו כאלה שכן אבל כנראה שהם לא היו רציניים כלפייך וממילא היה עדיף שהם לא ירצו להמשיך את הקשר עמך בגלל זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)