שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    גליה
    17/01/2012

שלום ,
    שמי הוא גליה ואני בקורב אהיה בת 18 ,חבר שלי גדול ממני בחצי שנה אנחנו יוצאים ייחד כבר חצי שנה .
    הקשר שלנו הוא קצת הפהפך , שנינו בתולים ומתקדמים יחסית לאט בהכל (נשיקה ראשונה של שנינו היתה אחריי חודש של חברות ).
    השאלה שלי היא האם כדיי להקשיב לרגש , כשאנחנו יחד במיטה - למרות שאנחנו לא עשינו שום דבר מעבר לנשיקות וליטופים או האם כדאי לחכות עם זה בכל זאת ולהקשיב להיגיון .
    אני מפחדת שאם דברים לא יסתדרו בינינו בהמשך הדרך , בצבא , אז אני ארגיש ריקנות שהסכמתי לעצמי לשכב איתו. ויש לי עוד שאלה , האם לגברים בשלב מאוחר יותר יהיה אכפת אם אני בתולה או כזה משהו שאמרו לי כל החיים כדאי שאני אזהר במעשי ..
    תודה למגיבים (:

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• הפכפך ,זאת אומרת ..

גליה
    17/01/2012

רציתי להסביר את עצמי מחדש... הפכפך במובן של יוצא לנו לכעוס אחד על השני הרבה פעמים , בעיקר אני על עליו , על דברים לא חשובים במיוחד , כמו למה הוא לא מתקשר אליי ודברים שקשורים לעובדה שזה קשר ראשון שלנו ... רק שבנות יודעות איך להתנהג מטבען ובנים לומדים את זה עם הזמן ...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגליה שלום

מירב שרון
    17/01/2012

אם יש ספק אז אין ספק...אם את לא לגמרי שלמה עם השלב הבא של קיום יחסי מין עם חברך אז אל תעשי את זה כדי שלא תצטערי אח"כ. ולגבי העתיד שאלת אם יפריע לבחור שתהיי בתולה, אולי יהיו כאלה שכן אבל כנראה שהם לא היו רציניים כלפייך וממילא היה עדיף שהם לא ירצו להמשיך את הקשר עמך בגלל זה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו