כתוצאה ממה זה קרה..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כתוצאה ממה זה קרה..
    אור
    22/01/2012

הי ,
    אני עדיין בתולה,אני וחבר שלי הגענו למצב שהוא הכניס לי אצבעות ואחר כך ראיתי שירד לי דם.
    חשוב לי לדעת למה ירד דם,אם יכול להיקרע לי קרום הבתולין מהמצב שהיה ואם זה מה שקרה ולכן ירד לי דם.
    בנוסף זה מאוד הלחיץ אותי ואחר כך גם כשהוא רק לחץ לי את היד או חיבק אותי אני הרגשתי בתוכי רצון להירתע.
    אני לא מאשימה אותו בכך שזה הגיע למצב הזה אך אני גם מרגישה שאני פחות בוטחת בו.
    אני לא רוצה להרגיש אליו כך אבל זה המצב שנוצר אצלי עכשיו ואני לא יודעת איך לפתור את זה.

תודה מראש על העזרה ..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כתוצאה ממה זה קרה..

הוספת תגובה

• כתוצאה ממה זה קרה.. - תגובה

דניאלה פרייפלד
    22/01/2012

בת כמה את

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בת 17

אור
    22/01/2012

אני בת 17 וזה לא יכול להיות מחזור כי המחזור שלי הסתיים לפני שבוע והוא סדיר..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בת 17 - תגובה

דניאלה פרייפלד
    23/01/2012

קרום הבתולין לא נקרע אלא מתרחב ,האם את עדין מדממת? אם כן כדאי ללכת להיבדק .
    לרוב לא צריך להיפצע מהכנסת אצבעות אבל יתכן שאת נפצעת אך לרוב אין דימום אלא טיפות...
    אני רוצה שתנסי להבין מה קרה לך שאת נרתעת ממנו ,הרי הוא אותו בחור ,הוא לא השתנה עקב המזמוז....אלא אם כן הוא עשה זאת נגד רצונך או אמרת לו הפסיק והוא המשיך.... ואז אכן יש מקום להיפגע ורתיעה....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו