מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כתוצאה ממה זה קרה..אור22/01/2012
הי ,
אני עדיין בתולה,אני וחבר שלי הגענו למצב שהוא הכניס לי אצבעות ואחר כך ראיתי שירד לי דם.
חשוב לי לדעת למה ירד דם,אם יכול להיקרע לי קרום הבתולין מהמצב שהיה ואם זה מה שקרה ולכן ירד לי דם.
בנוסף זה מאוד הלחיץ אותי ואחר כך גם כשהוא רק לחץ לי את היד או חיבק אותי אני הרגשתי בתוכי רצון להירתע.
אני לא מאשימה אותו בכך שזה הגיע למצב הזה אך אני גם מרגישה שאני פחות בוטחת בו.
אני לא רוצה להרגיש אליו כך אבל זה המצב שנוצר אצלי עכשיו ואני לא יודעת איך לפתור את זה.
תודה מראש על העזרה ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתוצאה ממה זה קרה.. - תגובה
דניאלה פרייפלד22/01/2012בת כמה את
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבת 17
אור22/01/2012אני בת 17 וזה לא יכול להיות מחזור כי המחזור שלי הסתיים לפני שבוע והוא סדיר..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבת 17 - תגובה
דניאלה פרייפלד23/01/2012קרום הבתולין לא נקרע אלא מתרחב ,האם את עדין מדממת? אם כן כדאי ללכת להיבדק .
לרוב לא צריך להיפצע מהכנסת אצבעות אבל יתכן שאת נפצעת אך לרוב אין דימום אלא טיפות...
אני רוצה שתנסי להבין מה קרה לך שאת נרתעת ממנו ,הרי הוא אותו בחור ,הוא לא השתנה עקב המזמוז....אלא אם כן הוא עשה זאת נגד רצונך או אמרת לו הפסיק והוא המשיך.... ואז אכן יש מקום להיפגע ורתיעה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)