מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה לעשות?אנונימי23/01/2012
שלום
אני בת 16
שמעתי את אמא שלי צועקת מחדר השינה שלה
וכשיתקרבתי אז ראיתי שהיא עושה סקס אבל הבחור
לא היה אבא שלי הוא היה איש מהעבודה שלה
כשאבא שלי חזר היא התנהגה כאילו לא קרה שום דבר
אני לא מצליחה לישון כבר שבוע ואני לא מפסיקה לחשוב על זה!
מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאנונימי שלום
מירב שרון23/01/2012אין כאן נכון ולא נכון, יש כאן איך שאת מרגישה לגבי הנושא הזה. ברור ממה שאת מתארת שזה מאוד השפיע עלייך.אם את מרגישה מספיק בנוח עם אמא שלך, אני מציעה שתדברי על זה איתה ותשתפי אותה במה שראית ואיך זה השפיע עלייך. אם לא את יכולה לפנות לסניף הכי קרוב של "דלת פתוחה" כדי לקבל ייעוץ מקצועי בנדון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
אילן25/01/2012אני מבין אותך גם עם אני ראיתי במצב שלך לא איתי יושן
נכון שתדברי עם אמא ותספרי את רגשותך
אבל אמא שלך היה אינטרס להשתק אותך לשחד אותך
כי את מחזיקה במשהו שאת לא צריכה לדעת
אני מצע לך לשתף חברים אבל פשוט בעינינ זוגיות של הורים
להית בצד לא ליתערב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)