טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום,אממ יש לי בעיה,אני במערכת יחסים כבר עוד מעט שנה עם חברה שלי וכל הזמן אני והיא רומזים אחד לשנייה לעשות יחסיי מין.אני מנשק אותה ואז לאט לאט מנשק אותה באיזור החזה מכניס אצבעות מתחת לתחתונים שלה ואז אנחנו כבר בלי בגדים ואז פתאום אנחנו מפסיקים וזה כבר קרה המון פעמים בדרך כלל היא מפסיקה את זה.זתומרת היא זזה ממקום למקום ברמיזה שאני לא יכניס את איבר המין שלי. יש לציין כי אני בן 17 וחצי והיא בת 18. מה לעשות איך לדבר איתה ומה לשאול אותה??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
חשוב שתהיה ביניכם תקשורת מינית פתוחה, תדבר איתה על רצונך ותברר איתה אם מתאים לה לעשות את הצעד הבא ואם כן אז תדברו על האופציות של אמצעי מניעה ואם לא אז תכבד את בקשתה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד