לא יודעת כבר מה לעשות..........

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא יודעת כבר מה לעשות..........
    ליאת
    28/01/2012

שלום רב! אני אוטוטו בת 18 ואני במערכת יחסים בערך שנתיים, עם בן זוג מקסים! עדיין לא קיימנו יחסי מין בגלל שאני לא מרגישה מספיק מוכנה. כאשר היינו שנה וכמה חודשים ביחד רק אז החלטתי להתחיל להיות פתוחה איתו ולאפשר לנו כזוג לגעת אחד בשנייה ללא בגדים אך גם ללא חדירה(כן, אני נורא איטית בקטע הזה). אנחנו נצאים במצב הזה כבר כמעט חצי שנה (כלומר, לנסות לענג אחד את השנייה אך ללא חדירה) אך אני אינני מרבה להגיע לאורגזמות, ולעיתים אם בכלל, ולפעמים לוקח לפחות 20 דקות של שיפשוף וליקוק איבר המין שלי על ידי בן הזוג ורק אז אני מגיע לאורגזמה (אחרי הרבה מאמץ) או שאני מתייאשת, עוברת אליו והוא גומר. חשוב לציין שהוא נהנה מהכל, מלרדת לי ומלענג אותי ומלגרום לי להנות ולאחר מכן נהנה גם הוא.
    ממה יכולות לנבוע הסיבות לכך שאני מתקשה להנות? ומה יכול לגרום לי להפסיק להירתע מלהנות מהרגעים האלו, כלומר, מה יגרום לי כן להנות מבלי להירתע? אני מוצאת את עצמי באותם רגעים מנסה להנות אך ללא הצלחה ואיפשהו גם לא רוצה לאכזב אותו כי הוא מתאמץ ודואג לענג אותי. מה אפשר לעשות? (וכן, אנחנו פתוחים והוא כל הזמן שואל אם זה בסדר ואם אני רוצה להפסיק, ולמרות הדאגה ההדדיות האכפתיות אני מרגישה לפעמים הרגשה מוזרה של כאילו דחייה מיצידי)
    בנוסף, אני תמיד מנסה להגיע עם מצב רוח טוב, להיכנס לזה ו"לשחק" לפני, אך כאשר הוא מתחיל לרדת לי למטה זה משום מה לא משפיע עלי כמו שהייתי רוצה שזה ישפיע, הדופק שלי לא עולה כלל (לעומת שלו שמגיע לרמות מטורפות), אני לא מרגישה יותר מדי "כיף" וזה נורא מוזר כי כאשר אני מאוננת בבית אני מוצאת את האורגזמה כדבר מהנה במיוחד ועילאי.
    אשמח ליעוץ והכוונה בנושא, תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לא יודעת כבר מה לעשות.......... - תגובה

דניאלה פרייפלד
    30/01/2012

תנסי להבין מה השוני שאת מאוננת לבדך ושהוא מנסה
    השוני בתחושה המחשבה....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו