מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צריכה עזרה!!יפעת ת"א29/01/2012
שלום רב,
יש לי שאלה קצת דחופה! אני וחבר שלי (בני 22) התחלנו לאחרונה לקיים יחסי מין. שנינו לא כל כך בקיאים בתחום, כי לא היה לנו ניסיון קודם.
כעיקרון, בתום המשגל, לאחר שהוא יצא, שמנו לב לנוזל על הקונדום עצמו. אנחנו לא בטוחים אם מדובר בנוזל הסיכה שלי (ואז אין מקום לדאגה). או שמא מדובר בשפיך ואז יש לנקוט באמצעים.
אני אמורה לקבל מחזור עוד שלושה ימים (אפילו קצת פחות), ותוהה אם יש צורך לקחת בכלל פוסטינור עכשיו או להמתין עם זה מעט. האם בדיקת הריון תהיה אמינה בשלב הזה?
(יש עוד משהו לעשות לפני שממהרים לפנות לרופא?)
אשמח לתשובה מהירה!
בתודה,
יפעת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון31/01/2012יתכן שמה שראיתם אכן היה חומר סיכה מהנרתיק בעקבות העוררות המינית. אם הקונדום לא נקרע ולא החליק אז אין ממה לחשוש ואין צורך לקחת גלולת חירום. לא להיכנס ללחצים מיותרים כי זה בפני עצמו עלול לעכב את המחזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם קמצנים?
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)