לעידן מיליצ'ר - עזרה שוב..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לעידן מיליצ'ר - עזרה שוב..
    דור
    05/02/2008

היי עידן ,

קודם כל תודה רבה אתם באמת עושים כאן עבודת קודש...

אז ככה , תראה אני בן 19 היום ומתגייס עוד פחות מחודש. איבר מיני במצב רפוי כ-7 סנטימטר...וכשאר הוא בזקפה הוא 14.8.
    תיארתי לכם את מצבי...אני באמת חרד לקטע של המקלחות בצבא...אני ממש חושב על זה כל היום.ואני יודע מה תגיד ...שזה גודל רגיל וטוב אבל עדיין יש לי תחושה לא שלמה עם עצמי.
    התייעצתי עם ד"ר נחום זילבר בפורום אורולוגיה והוא אמר לי כך: " אני בטוח שעידן יוכל לעזור לך. הבעיה היא סקסולוגית ועניין של דימוי עצמי והוא יצליח לסייע לך."

אז תראה עידן...יש לי הרגשה שהבעייה שלי לא יכולה להיפתר דרך האינטרנט...אני מרגיש שאני צריך לדבר עם מישהו שמבין...ומירב אמרה לי לדבר עם קב"ן...אבל מה אגיד להורים שלי? למה אני הולך לקב"ן?! זה נושא רגיש...

האם אוכל לתאם איתך תור או פגישה? זה נושא מביך ולפי מה שאני רואה כאן אתה באנדם שמבין עניין...עם ההורים קשה לי מאוד לעלות נושא זה...

תודה רבה ומחכה לתשובה ,

דור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לעידן מיליצ'ר - עזרה שוב..

הוספת תגובה

• אני לא עונה בשם עידן אלא לצידו

מירב שרון
    05/02/2008

חשוב לי להוסיף שפנייה לקב"ן זה עניין אישי שלך ואתה יכול לבחור אם לשתף אות הורייך או שלא. הצעתי את האפשרות של קב"ן כי יתכן והבעיה שלך תצריך טיפול מעבר לפגישת ייעוץ חד-פעמית ובמהלך השירות הצבאי אתה נחשב ל"רכוש של צה"ל", כלומר כל טיפול שתרצה להגיע אליו מחוץ לכיסוי של צה"ל, יהיה באופן פרטי והתשלום בהתאם. אני בעבר טיפלתי בחייל שהגיע למרפאה לטיפול מיני בבי"ח, והוא עשה תהליך שלם ביורוקרטי בצבא על מנת שהצבא יממן את הטיפולים. אולי גם אתה יכול לנסות בדרך הזו להגיע לטיפול מיני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז מירב לא ממש הבנתי מה את ממליצה..

דור
    05/02/2008

האם להיפגש עם קב"ן? או להתחיל איזשהו טיפול עכשיו שעדיין לא הבנתי אם הוא פסיכולוגי או לא?
    מירב , אינני רוצה לחכות עד הגיוס עם העניין הזה...אני רוצה ללכת לגיוס בהרגשה טובה ובבטחון...

תודה ענקית ,

דור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדור שלום

מירב שרון
    06/02/2008

מאחר ואני לא יודעת לומר לך מה יהיה משך הטיפול שהוא גם טיפול רגשי, אני מציעה לך את האפשרות לפנות לקב"ן ולבקש שיגלגלו את הבקשה שלך עוד טרם הגיוס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מירב או עידן...

דור
    06/02/2008

תראי אני חושב שהבעייה שלי היא בעייה שאפשר לטפל בה בקלות מאוד...
    אני חושב שאני צריך להיפגש עם בנאדם ( גבר עדיף) , אורולוג או סקסולוג , ופשוט שיבדוק את איבר מיני ויגיד לי שזה גודל נורמלי...כי משום מה...אני מרגיש שהוא לא...
    את האמת להגיד לך , אני ממש לא רוצה להגיע לקב"ן , אני מתמיין ליחידה מאוד מובחרת בצבא ופגישה עם קב"ן תיפגע בי...ביררתי זאת...אז מה עושים? יש לך מישהו שאני יכול לשוחח איתו? או עידן מיליצ'ר ...כתוב שהוא סקסולוג...

תודה רבה רבה רבה לך...באמת...את עושה עבודת קודש...

דור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי דור!

ד``ר עידן מיליצ`ר
    06/02/2008

עם כל הכבוד לקב"ן...ויש כבוד, אני חושש שהוא/היא לא כ"כ בקיאים בתחום. יהייה נכון לבקש הפנייה דרך הצבא למרפאה לטיפול מיני (יש אפילו בצבא אצל ד"ר רפי חרותי....אם אני לא טועה) ולקבל שם עזרה. אני מתרשם שבזמן קצר יעזרו לך להתגבר על מצוקתך!!!
    עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה עידן

מירב שרון
    07/02/2008

הכוונה שלי הייתה שדרך הקב"ן יקבל הפנייה למרפאה לטיפול מיני אבל אני מבינה שיש עוד דרך אז מבחינת דור ברור שזה עדיף.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עידן או מירב...

דור
    07/02/2008

דבר ראשון תודה רבה לכם...

דבר שני...תראו , לא אמרתי לכם את זה...אבל אני מתמיין ליחידה מובחרת מאוד בצבא..וכל פנייה לאיזשהו גורם בצבא תפגע בי בדרך זו או אחרת...האם אפשר אולי להיפגש עם מישהו לא דרך הצבא דווקא? וככה להתגבר על הבעייה שלי? יש לי עוד חודש ימים...זה מס' לא מבוטל!

תודה רבה לכם!!!

דור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדור שלום

מירב שרון
    07/02/2008

אתה יכול לפנות למרפאה לטיפול מיני דרך הקופה או להגיע לסקסולוג באופן פרטי. ההמלצה שתתחיל תהליך של טיפול כאשר יש פתח להמשכיות, אחרת תתחיל משהו שתצטרך להפסיק בגלל אילוצים טכניים ואז להתחיל משהו חדש אולי עם מישהו אחר וחבל רצוי שאם אתה יוצר קשר עם דמות אחת שתוכל להמשיך עמו, ולא להחליף מטפלים במהלך טיפול.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו