מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יחסים לא מוגנים 3 ימים לפני מחזורמיתר07/02/2012
אני משתמשת בגלולות פמינט והחודש יצא שלא לקחתי ברצף ואף בזמן תק' הביוץ לא לקחתי 3 ימים ברצף ועוד פספוסים של פה ושם. החודש הייתי קצת מעופפת.
אני אמורה לקבל מחזור יום חמישי והיום (שני) קיימנו יחסים ללא כל אמצעי מניעה וחבר שלי גמר בפנים.
מאחר וזה 3 ימים לפני המחזור ובהתחשב בפספוסי הגלולות האם עלי לקחת פוסטינור או שאין מה לחשוש?
בבקשה תענו לי בכגי שאדע איך להתנהל.
תודה מיתר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך קצר
מיתר07/02/2012מהלחץ לקחתי בבוקר פוסטינור (היחסים היו אמש בשעה 23:00 לערך ואני נטלתי אותה ב 8:30 היום בבוקר)
כעת יש לי הפרשה מעין רירית חומה - האם זה חלק מתופעת הפוסטינור?
אציין כי החלטתי לקחת פוסטינור למרות שאני נוטלת גלולות רק בגלל שהחודש לא נטלתי בצורה קבועה וביום ה 14 15 16 יצא שלא לקחתי בכלל גלולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות והריון
שחר09/02/2012לפוסטינור באמת יש תופעות לוואי של דימומים תקראי את העלון לצרכן שלו הכל כתוב שם
אגב אם את משתמשת בפמינט למה לא נרשמת למזכירונט? הרופא בדרך כלל אומר על זה את מקבלת את זה חינם ואת מקבלת סמס כל יום באותה שעה וככה אפשר לזכור לקחת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
מירב שרון10/02/2012עם כל הפספוסים האלה לא כדאי לקחת סיכון מיותר, יש מקום לגלולת חירום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעכשיו אני קוראת את ההודעה השנייה
מירב שרון10/02/2012עשית נכון בכך שלקחת גלולת חירום, למען הסר חשש...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך למענה
מיתר10/02/2012תודה רבה על המענה. 5 שעות אחרי נטילת הכדור החלו לי הפרשות חומות (כמו בסיום המחזור), חברה אחת אומרת שזה מהפוסטינור, חברה אחרת אומרת שזה הזרע שנפלט מהגוף. הלכתי לאיבוד כי אני מאוד חוששת להריון. האם עצם העובדה שנטלתי פוסטינור תביא לכך שלמעלה מ 95% לא יהיה הריון? תודה למענה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמיתר שלום
מירב שרון11/02/2012מאוד יתכן שההפרשות החומות הן כתוצאה מלקיחת פוסטינור, מדובר בגלולה עם הרבה הורמונים שגורמת לכל מיני תופעות לוואי בין השאר היא משבשת את המחזור. לא יודעת לומר לך ססטיסטית אך כן עשית את המקסימום מבחינתך על מנת למנוע הריון לא רצוי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)