עזרה בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה בבקשה
    חסוי
    11/02/2012

אני וחברה שלי מקיימים יחסי מין לא מזמן אני נהנה מזה וגומר אבל רציתי לדעת מתי היא מגיעה לסיפוק שאנחנו עושים סקס מתי?? היא מגיעה לאורגזמה?? כי לא כל הבנות גומרות ... רציתי לדעת איך זה מתבטא ????ואם אני לא גורם לה לגמור או להגיע לאורגזמה אז מה איך אני אעשה מה צריך לעשות כדי שתגיע לאורגזמה ??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בבקשה

הוספת תגובה

• לחסוי שלום

מירב שרון
    11/02/2012

האחריות על האורגזמה שלה היא לא בידיים שלך אלא בידיים שלה, אם היא מחוברת לגוף שלה ולמיניות שלה עם עצמה, כלומר אם היא יודעת איך לענג את עצמה באוננות, היא יכולה לכוון אותך ולהראות לך איך לענג אותה, חשוב לפתוח איתה את הנושא ולדבר על זה...האורגזמה אצל האשה משתנה מאחת לשנייה ומתבטאת באופן שונה אצל כל אחת...2/3 מהנשים מגיעות לאורגזמה מגירוי חיצוני בדגדגן, רק 1/3 מגיעות לאורגזמה מהחדירה. יש נשים שאצלן האורגזמה מתבטאת בצורה פיזית על ידי התכווצות שרירי הנרתיק, אחרות חוות תחושה עילאית, יש מיעוט שחוות "אורגזמה רטובה",יש כאלה שלוקח להן זמן עד שמגיעות לאורגזמה אחת ואחרות שחוות שרשרת של אורגזמות, יש אורגזמות בעוצמות שונות...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו