צריכה עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריכה עזרה
    לי
    18/02/2012

אני וחבר שלי שכבנו אתמול, אני לא יודעת מה חשבנו לעצמנו אבל זרמנו עם הרגע ולא שמנו קונדום ואני לא משתמשת בגלולות...על הבוקר הוא קנה לי פוסטינור וכבר לקחתי..
    אני מרגישה ממש רע עם עצמי, הייתה ממש קצת הפרשה חומה בתחתונים בבוקר, אני ממש מבולבלת ולא יודעת מה לעשות, למרות שלקחתי פוסטינור אני בכל זאת מרגישה רע עם זה. מה לעשות ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריכה עזרה

הוספת תגובה

• צריכה עזרה - תגובה

דניאלה פרייפלד
    18/02/2012

עם מה את מרגישה רע...נפשית או פיזית ,מלקיחת הכדור ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

לי
    19/02/2012

נפשית.. אם לקחתי פוסטינור ב24 שעות שאחרי, אין סיכוי שאני אכנס להיריון ??
    אני ממש לחוצה מזה אני באמת לא יודעת אם עשיתי את הדבר הנכון.... זה גם ממש מוזר שכן הצלחנו כשזה היה בלי קונדום, איך אפשר להסביר את זה שכהוא צריך לשים קונדום זה לא מצליח??
    תענו מהר בבקשה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה - תגובה

דניאלה פרייפלד
    20/02/2012

את מבלבלת אותי
    מצליח לעשות מה?
    רע לך,נפשית, כי לקחת פוסטינור?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו