מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הריון?ליאורה24/02/2012
שלום רב, אני ובן זוגי עדיין לא קיימנו יחסי מין. אך לאחרונה הוא החל לדחוף לי אצבעות פנימה תחילה אחת וכלל לא כאב אך כאב הוא הכניס שתיים ועמוק זה כאב ממש. דבר ראש - איך קרום הבתולין נפתח, האם בעזרת אצבע אחת יש סיכוי?
ודבר נוסף לאחר מכן ניסינו את הפעם הראשונה והוא ניסה להכניס את איבר מינו אך ללא הצלחה בגלל הפחד שלי (האיבר לא נכנס). בהקשר לזה, לא קיבלתי מחזור (הוא באיחור של כבר 4-5 ימים, כאשר הוא בדרך ככל ב18-22 לחודש).
האם יש קשר בין האצבעות או כל דבר אחר לאיחור המחזור, האם יש מצב שאני בהריון ?! מה לעשות בעניין...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לליאורה שלום
מירב שרון25/02/2012אי אפשר להיכנס להריון מהחדרת אצבע אך כן ניתן להיכנס להריון ממגע ישיר של פין ופות ואני מבינה שבמקרה שלך היה מגע ישיר, אולי לא הייתה חדירה אך מספיק שהיה מגע ישיר כדי שיהיה סיכון של הריון לא רצוי אם לא השתמשתם בשום אמצעי מניעה כגון קונדום ו/או גלולות. אם זה המצב כל עוד לא עברו 72 שעות מאז שזה קרה יש מצב לגלולת חירום.
שאלת לגבי קרום הבתולין, איך הוא נפתח? שריר הבתולין זה כמו שריר בצורה של טבעת שמתרחב באופן הדרגתי ונמחק לחלוטין לאחר לידה ראשונה. אצבע אחת בהחלט יכולה להרחיב את הקרום...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוףץ.....
ליאת26/02/2012לא היתה שום חדירה רק מגע והוא לא גמר עלי או משהו כזה. עכשיו פשוט הלחצת אותי כי לא קיבלתי מחזור (הוא מאחר) ועבר הרבה יותר מ72 שעות.
האם יש מצב שבגלל שבאותו יום שהייתי אמורה לקבל רצתי ריצה שבדרך כלל אני לא נוהגת לרוץ ואימצתי את הגוף יותר מדיי בגלל זה הוא מתעכב?
או שבאמת אני סתם מנסה למצוא משהו אחר ובאמת צריכה ללכת לבדוק וזהו. אבל האם הסיכוי הוא גבוה? ואיך אפשר לבדוק מלבד גניקולוג? הבדיקה טובה?
ועוד שאלה איך הגיוני אם הזרעים לא נכנסו לתוכי שאכנס להריון ?<* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלליאת שלום
מירב שרון28/02/2012יתכן שאין הריון ושהלחץ בפני עצמו מעכב את המחזור. אבל מאחר וכן היה מגע ישיר של פין ופות אז מספיק שהיה קצת נוזל מקדים לשפיכה שהיה בו זרע משפיכה קודמת כדי שיהיה הריון לא רצוי. ולכן, אם עובר שבוע ימים מרגע שקיימת יחסי מין וטרם קיבלת מחזור, כדאי לקנות ערכה ביתית הבודקת הריון באמצעות בדיקת שתן ע"מ לשלול הריון לא רצוי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)