איבר המין הנשי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איבר המין הנשי
    ליאורה
    25/02/2012

אני בת 17 וארצה לשאול מספר שאלות :
    1. יש לי הפרשות צהובות חומות כאלה מאיבר המין כשאני לא במחזור וריח לא נעים בדרך כלל. רציתי לדעת ממה נובע העניין ומה אפשר לעשות עם הדבר?
    2. בקשר לי עם בן הזוג עדיין לא הייתה חדירה אך אנחנו 'משחקים' בדברים אחרים לדוגמא ליקוק, דחיפת אצבעות וכו'... כאשר אנחנו מסיימים אנחנו נכנסים ישר לישון והאזור (איבר המין) לא נשתף במים ו/או בסבון. האם יש חשיבות להגיינה באזור לאחר העניין? מה חשוב לעשות לאחר מכן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איבר המין הנשי

הוספת תגובה

• לליאורה שלום

מירב שרון
    25/02/2012

לגבי הפרשות, זה טבעי שיש הפרשות מהנרתיק אך אם הריח חריף מדי אולי יש פטריה וגינלית ואז יש מקום להתייעץ עם רופא/ת נשים. תמיד כדאי לשמור על כללי היגיינה, וזה אומר שרצוי שהאצבעות יהיו נקיות עוד לפני המשחק המוקדם. אם במסגרת המשחק המוקדם, היה גם החדרת אצבע באזור פי הטבעת, זה כן מצריך לנקות ידיים לאחר מכן. ואם עושים את זה חשוב לא להחדיר את האצבע שהייתה בפי הטבעת לפתח הנרתיק כי זה יכול לגרום לזיהום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו