קונדום לחבר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קונדום לחבר
    ליאורה
    25/02/2012

היי אני בת 17 ומעוניינת לקיים יחסים מין עם החבר אך נורא פוחדת בעניין. ראשית, דיברנו על זה שכאשר נתחיל עם החדירה, לפני כן, הוא יקנה קונדומים ואני אשתמש בגלולות. הדברים לא קרו ואף אחד מאיתנו לא דאג לאמצעים אך שנינו מענויינים להתחיל.
    אני כמעט בטוחה שחבר שלי פשוט מאוד מתבייש לקנות קונדומים ולא יודע איך לקנות ובנוסף מתבייש להחזיק אותם בבית. מה אוכל לעשות בעניין ולעזור והאם אוכל לקבל טיפים בקניית הקונדומים עצמם ( איזה מוגנים איך בוחרים מידות וכו')
    ובקשר לגלולות, רציתי לדעת האם אני חייבת ללכת לגניקולוג לפני או שניתן לקנות אותן בסופרפארם סתם ככה?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קונדום לחבר

הוספת תגובה

• לליאורה שלום

מירב שרון
    25/02/2012

לגבי גלולות, צריך מרשם רפואי ולכן את חייבת לצורך כך להגיע לביקור אצל רופא/ת נשים, רק חשוב לציין קודם לכן שאת עדיין בתולה ושטרם חווית חדירה. לגבי קונדום, אפשר לגשת למדף הקונדומים בכל בית מרקחת ולבחור את מה שנראה לך, את קונה גודל סטנדרטי אלא אם כן יש לחבר שלך פין שגודלו יותר מהרגיל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי ליאורה

נועה
    29/02/2012

צריך מרשם לגלולות כמו שנאמר..
    אני חושבת שבכלל יהיה לכם יותר נוח עם גלולות, אני וחבר שלי גם בהתחלה השתמשנו בקונדום ואז עשינו בדיקה לבדוק שאין מחלות וכו'.. והתחלתי עם גלולות פליים שהרופא רשם לי.. זה נוח וגם בטוח.. לא צריך לפחד שהקונדום יקרע או משהו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו