האם אני צריכה לחשוש מהריון?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם אני צריכה לחשוש מהריון?
    מאי
    27/02/2012

אני וחבר שלי שכבנו בלי קונדום והוא גמר בפנים, אבל זה היה מפני שזה היה ממש יומיים אחרי שנגמר לי המחזור והבנתי שיש ימים בטוחים אבל הבעיה היחידה עם זה היא מתי שאין מחזור סדיר, המחזור שלי אמנם לא סדיר אבל בגלל שזה היה ממש אחרי המחזור זה בטוח היו הימים הבטוחים לא? האם יש לי ממה לחשוש? (ועברו 72 שעות, זה היה כבר לפני שבוע) המחזור שלי היה בתאריך ה10 החודש והוא יכול להגיע לי 10 ימים אחרי אולי אבל הוא אף פעם לא בא לפני שעובר חודש מהמחזור הקודם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תיקון

מאי
    27/02/2012

10 ימים אחרי שעבר חודש הכוונה (מה שמראה שהוא לא סדיר)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם אני צריכה לחשוש מהריון? - תגובה

דניאלה פרייפלד
    27/02/2012

לצערי כל חדירה ללא שימוש באמצעי מניעה = סיכון להריון לא רצוי
    אין ימים בטוחים...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

מאי
    27/02/2012

אז מה זה סתם המצאה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - תגובה

דניאלה פרייפלד
    28/02/2012

זה לא המצאה אך
    1)בגיל ההתבגרות שכל הגוף והנפש בתהליך אז שכל דבר יכול להשפיע לא יכולים לסמוך על ימים בטוחים (גם למבוגרים ממומלץ לא לסמוך...)
    2)היום, משתמשים בימים הבטוחים, בכדי לחשב אפשרות לכניסה להריון,כלומר, לנשים שקשה להן וזה תהליך מדוד של חום גוף ובדיקה אחרת למשך כמה זמן בכדי להיות בטוחים מתי האישה הכי פוריה...
    ולכן לא רצוי לסמוך על ימים בטוחים ולסמוך על אמצעי מניעה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו