מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם אני צריכה לחשוש מהריון?מאי27/02/2012
אני וחבר שלי שכבנו בלי קונדום והוא גמר בפנים, אבל זה היה מפני שזה היה ממש יומיים אחרי שנגמר לי המחזור והבנתי שיש ימים בטוחים אבל הבעיה היחידה עם זה היא מתי שאין מחזור סדיר, המחזור שלי אמנם לא סדיר אבל בגלל שזה היה ממש אחרי המחזור זה בטוח היו הימים הבטוחים לא? האם יש לי ממה לחשוש? (ועברו 72 שעות, זה היה כבר לפני שבוע) המחזור שלי היה בתאריך ה10 החודש והוא יכול להגיע לי 10 ימים אחרי אולי אבל הוא אף פעם לא בא לפני שעובר חודש מהמחזור הקודם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון
מאי27/02/201210 ימים אחרי שעבר חודש הכוונה (מה שמראה שהוא לא סדיר)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם אני צריכה לחשוש מהריון? - תגובה
דניאלה פרייפלד27/02/2012לצערי כל חדירה ללא שימוש באמצעי מניעה = סיכון להריון לא רצוי
אין ימים בטוחים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
מאי27/02/2012אז מה זה סתם המצאה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
דניאלה פרייפלד28/02/2012זה לא המצאה אך
1)בגיל ההתבגרות שכל הגוף והנפש בתהליך אז שכל דבר יכול להשפיע לא יכולים לסמוך על ימים בטוחים (גם למבוגרים ממומלץ לא לסמוך...)
2)היום, משתמשים בימים הבטוחים, בכדי לחשב אפשרות לכניסה להריון,כלומר, לנשים שקשה להן וזה תהליך מדוד של חום גוף ובדיקה אחרת למשך כמה זמן בכדי להיות בטוחים מתי האישה הכי פוריה...
ולכן לא רצוי לסמוך על ימים בטוחים ולסמוך על אמצעי מניעה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)