למומחים דחוף!!!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למומחים דחוף!!!!!
    חסוי
    21/03/2012

אני נער בן 13 בכיתה ז' ואני מאוד מתבייש בזה אבל אני מאונן לפעמים ואני רציתי לשאול האם זה נורמלי שנערים בגילי מאוננים והאם יש דרכים קלות להתנגד לזה בלי לערב הורים כי כמו שאמרתי מקודם אני ממש מתבייש בזה.

נ.ב. אני מעדיף שלא להסביר איך הגעתי לאתר הזה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    למומחים דחוף!!!!!

הוספת תגובה

• הוספה

חסוי
    21/03/2012

אני גם עוד יותר נלחץ כי אני רואה שבעיות כאלה קורות לאנשים בני 17 ואני קטן מהם בהרבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הוספה אחרונה

חסוי
    21/03/2012

כמו שאתם רואים אני מאוד לחוץ לגבי זה (כל שניה אני נזכר לשאול משהו חדש) ורציתי לשאול האם גם לבנים יש משהו של בתולים שכנראה פגעתי בו

זה דחוף!!!!!!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הוספה אחרונה - תגובה

דניאלה פרייפלד
    21/03/2012

אתה יכול להפסיק להיות בלחץ
    אתה מתבגר בגיל 13 ואוננות היא חלק טבעי ,בריא ורצוי....
    אין לבנים בתולים ואם פגעת ב..אולי אתה מפעיל יותר מדי לחץ בזמן שאתה מאונן ...או עושה על יבש ..תהנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו