מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלות לגבי סקס בפעם הראשונהאלירן22/03/2012
אני בן 16.5 ואני צריך כמה תשובות לגבי הפעם הראשונה.
אני יודע וברור לי שהפעם הראשונה של כולם היא לא טובה, אפילו גרועה,
אבל אני מפחד שאולי הפרטנרית תתבאס ולא תרצה יותר. אני יודע שלי לא אכפת אם היא תהייה גרועה ממש, אני יעשה הכל כדי שהיא תהנה.
האיבר שלי כשהוא עומד מגיע ל 17 ס"מ, אני לא יודע עם גודל כזה יכאיב לה, שוב אני אומר, הכי חשוב לי שהיא תרגיש טוב ואני אפסיק אם יכאב לה. קראתי איפשהוא שצריך קודם כל לדחוף לה אצבעות כדי להרחיב את החור או משהו כזה, כמה אצבעות איך?
שאלה אחרונה, אנה מודאג מזה שאני אגמור מהר וזה יהרוס את הרגע הבלתי נשכח הזה, איך אפשר לעקב את הגמירה?
מצטער ששאלתי כל כך הרבה שאלות אבל זה ממש חשוב לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאנונימי שלום
מירב שרון23/03/2012חשוב שהפעם הראשונה תהיה חוויה חיובית עבור שניכם, גם ברמה הרגשית וגם ברמה הפיזית וכן יש מה לעשות כדי שזה יקרה. בתור התחלה להירגע...ליהנות כמה שאפשר מכל המגע המיני עוד טרם החדירה, נשיקות, חיבוקים, ליטופים, אוננות הדדית, מין אוראלי הדדי וכד', להיות קשובים אחד לשני...ולדבר/לכוון אחד את השני...כדאי שהיא תהיה מגורה כמה שאפשר, על מנת למנוע כאבים בחדירה, במיוחד כאשר זאת הפעם הראשונה אפשר להיעזר במאלחש כגון עזרקאין, למרוח בפתח הנרתיק 20 דקות לפני החדירה ולקראת החדירה להשתמש בהרבה חומר סיכה על בסיס מים כגון KY או LOVE GEL. קרום הבתולין זה כמו שריר בצורה של טבעת שמתרחב באופן הדרגתי ונמחק לגמרי אחרי לידה ראשונה. אכן אפשר להרחיב באופן הדרגתי את הקרום ע"י החדרת אצבע אחת, אח"כ שניים וכד' עד גודל הפין. לגבי מניעת שפיכה מוקדמת, יש תרגילים שנקראים התחל-הפסק, תחפש אותם בגוגל.
. ...בתקווה שתיהנו בפעם הראשונה שלכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)