מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שליטה בשפיכה, אני צריך עזרהבחור23/03/2012
שלום,
אני בן 19. נפרדתי מחברתי לפני כמה חודשים אחרי שנתיים של קשר. לקראת סוף הקשר לא הצלחתי להחזיק אפילו רגע אחרי החדירה- ברגע שחדרתי גמרתי. היו שלבים בקשר שהסקס היה טוב הרבה יותר, גם אז נאבקתי שלא לגמור אבל הייתי מצליח לענג אותה לפני ההתפרצות והיינו מספיקים לשנות תנוחות.
אני רגיל תמיד שהאיבר שלי מאוד רגיש, כל מגע בזמן שהוא בזקפה מגרה אותו ואני מרגיש את ההתפרצות קרובה. גם באוננות אני לא מחזיק כמה דקות רצופות, אני חייב לתת הפוגות כל פעם שזה מתקרב.
מתסכל אותי שאני לא מסוגל לשלוט בזה ואני פוחד שזה יפריע לי עם עוד בנות או ילך איתי כל החיים. מאז הקשר לא הייתי עם אף אחת וזה מטריד אותי ביום-יום איך זה יהיה ומה אני עושה עם זה.
יש דרך שאוכל לשפר את השליטה? אולי משהו באוננות? תודה רבה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון23/03/2012על מנת להתגבר על בעיה של שפיכה מוקדמת בתור התחלה יש טכניקה שנקראת התחל-הפסק שאתה יכול לתרגל עם עצמך, תכתוב בגוגל ותמצא את הטכניקה. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)