מיואש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיואש
    ללא
    25/03/2012

אני כותב כאן באתר בתור צ'אנס אחרון לפתירת הבעיה שלי
    אני בן 18 ויש לי בעיה מאוד מאוד מעצבנת ומביכה, איך לא האיבר מיני.
    הבעיה היא האורך שלו וכמה שזה ישמע מוזר ולא הגיוני אורך האיבר המין הוא לא פחות ולא יותר סנטימטר וחצי.
    ממש ככה שלא רואים הבדל כלל בין מצב רפוי לזיקפה וההבדל היחיד הוא "הקשיחות" שלו
    זה ממש ממש מתסכל מכל מיני סיבות אבל יש שני סיבות גדולות
    1. אני לא יכול לצאת אם בחורות כי החברה שהייתה לי לפני חצי שנה עזבה אותי רק בגלל האורך בטענה שהוא " קטן יותר מדי ולא יכול לחדור ולא יכול להשפיך" ומאז אני לא יוצא אם אף אחת כדי שלא אתבאס שוב
    2. אני לא יכול לאונן
    זה ממש ממש אבל ממש מתסכל כי לכל החברים שלי יש כבר חברות ובכל פעם שחבר אומר לי שיש לו חברה אני מקלל בלי סוף ונשבר בכל פעם מחדש ובכל לילה אני בוכה במיטה על המזל הנחאס שלי. דיברתי אם אבא שלי על והא אמר לי שאני אסתדר וההורים שלי לא מסכימים שאלך לייעוץ רפואי כי אני איכשהו אסתדר. אבל במצבי איך אסתדר. אני חייב לגרום לאיבר מיני להיות ארוך יותר ממה שהוא עכשיו לפחות בעוד 5 סנטימטר לא יותר רק זה
    אני מתחנן בפניכם!!!!!!!! ומדגיש שזה ההזדמנות האחרונה שלי לטפל בבעיה ואם לא אקבל כאן עזרה אין לי חיים יותר!!!!!!!!!!!!! ובחיים ההורים לא יתנו לי לטפל בבעיה!!

אז בקשה עיזרו לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    בחור מבואס מהחיים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיואש

הוספת תגובה

• מישהו ראה אותי?

ללא
    25/03/2012

תאמינו לי שאני באמת צריך עזרה!! אני לא יכול יותר!! מה נראה לכם שאני עובד עליכם? בגלל זה את לא מתייחסים?!!! אני ממש צריך עזרה!!! הייתי מצפה לתגובות גם מגולשי האתר
    אני מזכיר שהאתר הזה הוא הדרך האחרונה שלי לצאת מהזבל הזה!!!!!!!!!!!!!
    בבקשה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פין קצר

אבי
    26/03/2012

שלום!
    האם רק עכשיו הבחנת שהפין קצר? .ההורים לא היו מודעים קודם לבעיה.
    תפנה לאורולוג בנושא הזה כי זה נשמע מוזר. אולי אתה שמן וזה נבלע בתוכו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיואש - תגובה

דניאלה פרייפלד
    26/03/2012

אם זה באמת סמ וחצי בזיקפה, ממולץ לגשת לאורולוג
    נכון זה מבאס
    אך מיניות לא=רק חדירה כל הגוף מיני
    רוב הנשים אינן גומרות מחדירה ,אלא מעינוג כללי ובמיוחד על הדגדגן ....גם גברים נהנים לא רק מהחדירה....מיניות גם כוללת קשר, אם אוהבים אם יש דברים שנהנים לעשות יחד מיניות לא במקום הראשון ,הוא חלק ,ושוב ,שניים יכולים להינות ולגמור גם עם הגודל שלך....
    ולמרות כל הנאמר גש לאורולוג

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא הבנתם

ללא
    27/03/2012

ההורים שלי לא רוצים שאלך לייעוץ בטענה שזה מאוד מיותר ושמעתי על הרבה מקרים שבנות עזבו את החבר שלהם בגלל האורך ולא של סנטימטר וחצי על אורך של 3 ומעלה.
    ולגבי משקל וגובה אני 1.85 מטר ומשקל 70 קילו.
    אני חוזר ומדגיש שאם לא אקבל כאן וחוזר כאן אין לי מישהוא אחר שיעזור לי.
    תאמינו לי שאם הייתי יכול הייתי הולך לאורולוג או איך שלא נקרא לזה
    אני מבין אתכם שאתם חוששים שאני סתם שקרן אבל כאן מדובר בהמשך חיי ואין לי כוח עוד.
    אני צריך להעריך את איבר המין איכשהו כדי לצאת מהחרא הזה לכל הרוחות.
    אם יש לכם שיטה מנהלי האתר שלחו לי אותה למייל שלי שאכתוב אך ורק לאחר שתתנו את הסכמתכם.
    ועוד דבר גם לאבא שלי יש קטן (הוא אמר) משהו כמו 5 סנטימטר ואמר שכמו שהו הסתדר כך גם אני אבל באמת קצת אכפתיות איך אני יכול "לענג מישהי" כשאיבר מיני בקושי נכנס.

אני חוזר ואמר שאם לא אקבל כאן עזרה הסיפור שלי נגמר

בבקשה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא הבנתם - תגובה

דניאלה פרייפלד
    27/03/2012

אתה בן 18
    אתה לא צריך את האישור של ההורים שלך ללכת לאורולוג
    תתקשר לקופה שלך תבקש לקבוע טור -אין צורך לשתף את הוריך .וגם הרופא מחויב לסודיות אם הוא שולח אותך לבדיקות תבקש לא לשלח דרך המייל אם אתה חושש שהוריך יראו שפנית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו