מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה חשובהחסוי30/03/2012
אני וחברה שלי כבר כמעט 3 שנים ביחד אני בן 17 והיא 16 היא האהבה הראשונה שלי אבל לא הסקס הראשון...
אני רגיל שבנות נמשכות אליי ושאני לא צריך לאהוב מישהי בשביל לעשות סקס.
הסקס שיש לי עם חברה שלי הוא מועט מאוד וזה ממש מפריע לי אני בן אדם שאוהב סקס מאוד.. וזה מאוד קשה לי שחברה שלי לא עושה את זה איתי יותר מפעמיים בחודש..
בלעדייה יש לי סקס וכמה שאני רוצה אבל סקס בלי אהבה...
מה אני עושה איך אני משנה את זה? זה משהו בי? זה משהו בה?
מבקש עזרה מבנות שגולשות כאן או ממומחות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון30/03/2012האם דיברת עם חברה שלך לגבי הנושא הזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לשאלה
חסוי31/03/2012כדאי לי לדבר איתה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחסוי שלום
מירב שרון31/03/2012בזוגיות בריאה חשוב שתהיה תקשורת טובה גם במיטה וגם מחוצה לה אז כן חשוב שתדבר איתה, אל תשווה אותה לאחרות שהייתה איתן, זה לא, לא כדאי, אבל כן כדאי שתסביר לה כמה שזה חסר לך, וכמה שזה מפריע לך תדירות הסקס ביניכם...אתם זוג צעיר, מתבגרים ומאוד יתכן שגם אתם חווים שחיקה בסקס אחרי 3 שנים, כמו אצל זוגות מבוגרים ממכם, חשוב לדבר על זה ולראות איך אתם מתגברים על הפערים ביניכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)