שאלה חשובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה
    חסוי
    30/03/2012

אני וחברה שלי כבר כמעט 3 שנים ביחד אני בן 17 והיא 16 היא האהבה הראשונה שלי אבל לא הסקס הראשון...
    אני רגיל שבנות נמשכות אליי ושאני לא צריך לאהוב מישהי בשביל לעשות סקס.
    הסקס שיש לי עם חברה שלי הוא מועט מאוד וזה ממש מפריע לי אני בן אדם שאוהב סקס מאוד.. וזה מאוד קשה לי שחברה שלי לא עושה את זה איתי יותר מפעמיים בחודש..
    בלעדייה יש לי סקס וכמה שאני רוצה אבל סקס בלי אהבה...
    מה אני עושה איך אני משנה את זה? זה משהו בי? זה משהו בה?
    מבקש עזרה מבנות שגולשות כאן או ממומחות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה

הוספת תגובה

• שלום לך

מירב שרון
    30/03/2012

האם דיברת עם חברה שלך לגבי הנושא הזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לשאלה

חסוי
    31/03/2012

כדאי לי לדבר איתה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחסוי שלום

מירב שרון
    31/03/2012

בזוגיות בריאה חשוב שתהיה תקשורת טובה גם במיטה וגם מחוצה לה אז כן חשוב שתדבר איתה, אל תשווה אותה לאחרות שהייתה איתן, זה לא, לא כדאי, אבל כן כדאי שתסביר לה כמה שזה חסר לך, וכמה שזה מפריע לך תדירות הסקס ביניכם...אתם זוג צעיר, מתבגרים ומאוד יתכן שגם אתם חווים שחיקה בסקס אחרי 3 שנים, כמו אצל זוגות מבוגרים ממכם, חשוב לדבר על זה ולראות איך אתם מתגברים על הפערים ביניכם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו