לא יוצא שפיך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא יוצא שפיך
    חסוי
    30/03/2012

כל הזמן שאני מאונן יוצא לי מעט מאוד שפיך והוא גם ממש שקוף לא לבן כמו של כולם כשאני מאונן עם חברים אז אני רואה שלהם יוצא ממש לבן והרבה ולי יוצא 2 טיפות אולי אני פוחדד שאני עקר ואני מתבייש ללכת לרופא כי יש לי קטן ואני לא רוצה שיראו אותו או משהו אני יכול לבדוק את זה בבית או משהו ואיך אני יכול להגדיל את הכמות אם בכלל
    שבת שלום ותודה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא יוצא שפיך

הוספת תגובה

• לא יוצא שפיך - תגובה

דניאלה פרייפלד
    31/03/2012

בן כמה אתה
    קטן בזיקפה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא יוצא שפיך

חסוי
    31/03/2012

כן קטן בזקפה 8ס''מ אולי פחות הכי קטן מכל החברים ובן 17 כמעט

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא יוצא שפיך - תגובה

דניאלה פרייפלד
    31/03/2012

זה גודל שיכול לחדור ויכול להינות ממין בחדירה ולהעניק הנאה.
    והפין הוא חלק "קטן" בקיום יחסי מין ,להיות מאהב טוב, צריך לדעת להשתמש בכל חושיך ובעוד אברי גוף כדי לקבל ולהעניק הנאה מינית.
    מין אינה רק פין ו....גם יש קשר בתוך הנוסחה ואם תמצא קשר טוב מעניק אמין חברות אהבה...הגודל לא אמור להיות פקטור בקשר המיני.
    לגבי הכמות הוא משתנה ולרוב בחור מוצאי פחות מכפית ולא ניתן על סמך מה שאתה רואה, לדעת אם יש בעיה ,לכן, היום,חבל להיות חרד.
    אם זה כל כך מפריע, תברר בקופה איך עושים ספירת זרע...
    זה לא רק כמות אלא איכות ומהירות הזרע שקיים
    ואני ממליצה להפסיק לאונן עם החברה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

חסוי
    31/03/2012

אבל אין בכל זאת דרך לנסות להגדיל את הכמות והגודל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה - תגובה

דניאלה פרייפלד
    01/04/2012

תזונה אומרים יכול להשפיע על כמות אבל לא בטוח שיש לך ביעה...
    חפש במקורות מהימנים באינטרנט לגבי- זרע..
    לגבי הגודל כפי שאתה מסתדר עם שאר חלקי גופך הוא חלק ממנו ..ושוב תהנה ממנו אתה באופן אישי תתענג וגם עם..אם אתה תגיע עם מחשבה שאתה המאהב ויודע להינות ולגרום הנאה, הגודל שולי ,אם תגיע עם רגשות של זה קטן אתה בדרך להכשיל את עצמך!!!חבל...הפין לא אחראי על ההנאה הוא מחובר אליך וגם הצד השני אחראי על ההנאה ...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו