בעיה מעצבנת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה מעצבנת
    חן
    11/02/2008

יש לי בעיה.. חבר שלי הוא לא בנאדם סטרלי במיוחד.. והוא יכול לא להתקלח איזה שבוע.. עכשיו זה ממש מגעיל אותי וזה דוחה אותי מלהתקרב אליו ולנשק אותו.. אני אומרת לו לפעמים ומנסה לרמוז לו שיתקלח אבל זה לא תמיד עוזר.. אני פשוט יודעת שהוא לא מתקלח כל יום ויש לו איזה תירוץ מטומטם שחוסר על עצמו "גם ככה מחר אני אסריח ב..." וממציא איזה מקום שהוא יהיה בו מחר.. כאילו מה..!?
    ואני לא יודעת מה לעשות כי זה לא נעים לי להעיר לו על זה אבל זה ממש מרחיק אותי ממנו ואין לו מושג על זה..

תשלחו לי רעיונות או משהו.. ואל תגידו לי פשוט לדבר איתו על זה שיתקלח כי זה לא יילך..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה מעצבנת

הוספת תגובה

• חבר מסריח...

12/02/2008

את כותבת "אני לא יודעת מה לעשות כי זה לא נעים לי להעיר לו על זה אבל זה ממש מרחיק אותי ממנו ואין לו מושג על זה.." - אז תני לו מושג. הבהירי לו עד כמה זה דוחה ומרחיק אותך. הבקשה שלך שיתקלח היא מאוד הגיונית ואין שום סיבה בעולם להמנע מכך. שלא יאכל, כי ממילא מחר יהיה רעב...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו