טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני לא מבינה מה עושים עניין מאורגזמה... אורגזמה זה גמירה לא? אפשר להגיע לאורגזמה דרך אוננות או יחסי מין עם מישהו... זה פורקן מיני לא? אז אני לא מבינה למה כולם מחפשים איך להגיע לאורגזמה... כאילו מה הבעיה? אני כל הזמן מגיעה לאורגזמה כשאני מאוננת... פשוט צריך לעשות את מהר,חזק ולהרבה זמן... בסוף גומרים. את יכולה בבקשה להסביר לי למה כולם עושים מזה כזה סיפור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אני שמחה לקרא שכל כך קל לך להגיע לאורגזמה את לא כותבת אם את נהנת.... יש בנות שאינן מצליחות להגיע לאורגזמה והיו רוצות ולכן להן זה ענין אפשר להינות מאוננות וקיום יחסי מין ללא אורגזמה אך אם אפשר למה לא ... חג שמח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד