צריך פין רפוי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריך פין רפוי
    טומיסוב
    10/04/2012

אני בן 21
    נרשמתי לאתר להארכת הפין שנבדק והוכח כאמין ובתרגול צריך שהפין יהיה רפוי למחצה אבל באתר לא כתוב. בררתי באינטרנט איך להגיע למצב כזה ואמרו לנסות לחשוב על דברים אחרים וכצפוי אין שינוי. אשמח אם תתנו לי עצות או להפנות לאתר מתאים

אם מישהוא שואל האורך של הפין הוא 5 ס"מ אפשר להסתדר אם אורך כזה אבל מה לא עושים כדי להרגיש טוב יותר
    ועוד משהו האתרים להארכת הפין דורשים כסף

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריך פין רפוי

הוספת תגובה

• לטומיסוב שלום

מירב שרון
    10/04/2012

אנחנו לא ניתן לך הצעות/עצות לטכניקות להארכת פין כי אין שום הוכחה מדעית שהטכניקות למיניהן יכולות לעזור. לדבריך הפין שלך באורך 5 ס"מ, לא ציינת אם זה במצב רפוי או במצב זקפה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסבר

טומיסוב
    11/04/2012

לא ביקשתי עצות להארכת הפין. כמו שכתבתי נרשמתי לאתר בדוק שהשיטה שהוא מציג אכן עובדת ומוכחת ואינה גובה סתם כסף. כל הבעיה שלי היא שצריך פין רפוי למחצה במהלך מה שצריך לעשות אבל האתר לא כותב איך להישאר במצב כזה זה הכל. רק שיטה איך להישאר אם פין רפוי למחצה ולא רק בשביל השיטה אלא גם בשביל לחיי היום יום אתם יודעים

ולשאלתכם לגבי האורך: 5 ס"מ בזיקפה מלאה

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הלו???????

טומיסוב
    11/04/2012

אני צריך. התייחסות? מה כבר ביקשתי? זה מעליב!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הלו??????? - תגובה

מירב שרון
    13/04/2012

אין מה להיעלב, אנחנו עונים כמיטב יכולתינו לכל השאלות אבל אנחנו עושים את זה בהתנדבות ומכל הלב, יש לנו חיים חוץ מזה ואנחנו לא זמינים 24 שעות לשאלות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך מענה

מירב שרון
    13/04/2012

הייתי מציעה לך להגיע לרופא אורולוג ולקבל חוו"ד רפואית ממנו בנדון גם לגבי האורך וגם לגבי "השיטה" שאתה מנסה להשתמש בה, לא חסר כל מיני שרלטנים באינטרנט שרוצים למכור לאנשים כל מיני דברים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו