מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צריך פין רפויטומיסוב10/04/2012
אני בן 21
נרשמתי לאתר להארכת הפין שנבדק והוכח כאמין ובתרגול צריך שהפין יהיה רפוי למחצה אבל באתר לא כתוב. בררתי באינטרנט איך להגיע למצב כזה ואמרו לנסות לחשוב על דברים אחרים וכצפוי אין שינוי. אשמח אם תתנו לי עצות או להפנות לאתר מתאים
אם מישהוא שואל האורך של הפין הוא 5 ס"מ אפשר להסתדר אם אורך כזה אבל מה לא עושים כדי להרגיש טוב יותר
ועוד משהו האתרים להארכת הפין דורשים כסף
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לטומיסוב שלום
מירב שרון10/04/2012אנחנו לא ניתן לך הצעות/עצות לטכניקות להארכת פין כי אין שום הוכחה מדעית שהטכניקות למיניהן יכולות לעזור. לדבריך הפין שלך באורך 5 ס"מ, לא ציינת אם זה במצב רפוי או במצב זקפה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסבר
טומיסוב11/04/2012לא ביקשתי עצות להארכת הפין. כמו שכתבתי נרשמתי לאתר בדוק שהשיטה שהוא מציג אכן עובדת ומוכחת ואינה גובה סתם כסף. כל הבעיה שלי היא שצריך פין רפוי למחצה במהלך מה שצריך לעשות אבל האתר לא כותב איך להישאר במצב כזה זה הכל. רק שיטה איך להישאר אם פין רפוי למחצה ולא רק בשביל השיטה אלא גם בשביל לחיי היום יום אתם יודעים
ולשאלתכם לגבי האורך: 5 ס"מ בזיקפה מלאה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההלו???????
טומיסוב11/04/2012אני צריך. התייחסות? מה כבר ביקשתי? זה מעליב!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההלו??????? - תגובה
מירב שרון13/04/2012אין מה להיעלב, אנחנו עונים כמיטב יכולתינו לכל השאלות אבל אנחנו עושים את זה בהתנדבות ומכל הלב, יש לנו חיים חוץ מזה ואנחנו לא זמינים 24 שעות לשאלות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון13/04/2012הייתי מציעה לך להגיע לרופא אורולוג ולקבל חוו"ד רפואית ממנו בנדון גם לגבי האורך וגם לגבי "השיטה" שאתה מנסה להשתמש בה, לא חסר כל מיני שרלטנים באינטרנט שרוצים למכור לאנשים כל מיני דברים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)