שאלה דחופה ממש!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה ממש!
    דנדונה
    11/04/2012

היי:) אני פעם ראשונה פה וצריכה התייעצות.
    אני וחבר שלי עשינו שטות וכמעט שכבנו אך בלי קונדום- "כמעט שכבנו" משמע שהוא חדר רק לא עד הסוף ולא גמר בפנים . אלא חדר באופן חלקי כמה פעמים.
    אני לא חושבת שהיו לו מה שנקרא "טיפות אהבה" אבל אין לדעת בוודאות. ועכשיו אני מחכה השבוע למחזור שלי שאמור להופיע לי בשבוע הקרוב. רק שאני אוכלת סרטים שאם אני כן נכנסתי להריון אז איך יהיה אפשר לעשות הפלה בלי שזאת תיהיה בעיה ובלי שאמא שלי תגלה.
    תעזרו לי בבקשה!! מה אומרים? מה מייעצים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה דחופה ממש!

הוספת תגובה

• חייבת לציין

רינה
    11/04/2012

שגם אם הוא לא גמר, עדיין יש סיכוי גבוה למה שאת קוראת לו "טיפות אהבה", זה לא משהו שאתם יכולים לראות או לשלוט בו. בכל מקרה ממליצה לך, במידה ועדיין לא עברו 72 שעות, לקחת גלולת נורלבו ולא לחזור על המעשה הזה שוב... תמיד תהיו עם קונדום, או עם גלולות, אבל לשכב בלי אמצעי מניעה בכלל זה ממש חסר אחריות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה דחופה ממש! - תגובה

דניאלה פרייפלד
    11/04/2012

קודם כל חשוב לנסות להירגע כי מתח יכול לדחות את קבלת הוסת...
    את רצה קדימה נכון יש סיכון ...אךלפי התאור שלך יש בהחלט אפשרות שלא קרה דבר....
    אז לחכות לווסת...
    אם יש איחור לא של יום או שניים בדיקת הריון ביתית..
    ובבקשה קונדומים או אמצעי אחר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

דנדונה
    11/04/2012

תודה רבה!:)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה - תגובה

דניאלה פרייפלד
    12/04/2012

:)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו