מין אוראלי ונשיקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מין אוראלי ונשיקה
    עידן
    16/04/2012

היי :) קוראים לי עידן, בכיתה י"ב. יש לי שאלה ממש חשובה לי - הכרתי מישהו ואנחנו מעוניינים בקשר. לפי מה שהוא סיפר לי הוא התנסה מינית עם בנים אחרים אבל עבר בדיקה ואין לו שום דבר. מלחיצה אותי העובדה שהוא ירד לאחרים ושירדו לו, כי בסך הכל זה די חדש לי ואני לא יודע אם יש סכנה לנשק אותו\ לרדת לו - או אם אין. אפשר עזרה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מין אוראלי ונשיקה

הוספת תגובה

• לעידן שלום

מירב שרון
    16/04/2012

חשוב שאתה נוקט באמצאי זהירות. אין לך ממה לחשוש לגבי נשיקות, לעומת זאת יש סיכון בהעברת מחלות מין במין אוראלי. אם אתה סומך על הבחור שאתה איתו שהוא אכן עבר בדיקה ואין לו מחלות אז זה עניין של מידת האמון שיש ביניכם. יש יותר סיכון במין מזדמן עם פרטנרים מרובים. אם אתה מתנסה במגע מיני עם מישהו שהקשר נבנה באופן הדרגתי, אז רמת האינטימיות הפיזית נבנית לצד רמת האינטימיות הרגשית, כמו גם האמון ההדדי. בשלב שתרגיש ביטחון ואמון, זה השלב להתנסות במגעים יותר אינטימיים. יש גם אפשרות להשתמש בקונדומים במין אוראלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו