מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מין אוראלי ונשיקהעידן16/04/2012
היי :) קוראים לי עידן, בכיתה י"ב. יש לי שאלה ממש חשובה לי - הכרתי מישהו ואנחנו מעוניינים בקשר. לפי מה שהוא סיפר לי הוא התנסה מינית עם בנים אחרים אבל עבר בדיקה ואין לו שום דבר. מלחיצה אותי העובדה שהוא ירד לאחרים ושירדו לו, כי בסך הכל זה די חדש לי ואני לא יודע אם יש סכנה לנשק אותו\ לרדת לו - או אם אין. אפשר עזרה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לעידן שלום
מירב שרון16/04/2012חשוב שאתה נוקט באמצאי זהירות. אין לך ממה לחשוש לגבי נשיקות, לעומת זאת יש סיכון בהעברת מחלות מין במין אוראלי. אם אתה סומך על הבחור שאתה איתו שהוא אכן עבר בדיקה ואין לו מחלות אז זה עניין של מידת האמון שיש ביניכם. יש יותר סיכון במין מזדמן עם פרטנרים מרובים. אם אתה מתנסה במגע מיני עם מישהו שהקשר נבנה באופן הדרגתי, אז רמת האינטימיות הפיזית נבנית לצד רמת האינטימיות הרגשית, כמו גם האמון ההדדי. בשלב שתרגיש ביטחון ואמון, זה השלב להתנסות במגעים יותר אינטימיים. יש גם אפשרות להשתמש בקונדומים במין אוראלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)